PLAČE KAO DEJAN DA BI POBEDIO: Marija Kulić otvoreno pokazala šta misli o Zolinim prolivenim suzama zbog Miljane! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.10.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić i dalje nema lepo mišljenje o nesuđenom zetu.

PLAČE KAO DEJAN DA BI POBEDIO: Marija Kulić otvoreno pokazala šta misli o Zolinim prolivenim suzama zbog Miljane! (FOTO)

Foto: TV Pink, republika.rs

Nekadašnji ljubavni pertneri, Mijana Kulić i Lazar Čolić Zola, zajedno su ušli u šestu sezonu rijaliti programa "Zadruga", a njihova priča bila je glavna tema u emisiji "Pretres nedelje", a njih dvoje ove sedmice izabrani su za potrčke. 

Iako zadrugari smatraju da se ljubavna priča rijaliti igrača nikada nije završila, Marija Kulić i dalje otvoreno pokazuje netrpeljivost prema nesuđenom zetu, što javno pokazuje iz dana u dan. 

Naime, njih dvoje su se u izolaciji prisetili trenutaka iz veze, a sinoć se Zola slomio zbog sećanja. Naime, on se osamio u dvorištu i zaplakao na sav glas.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Zola plače zbog Miljane

Sada se tim povodom oglasila Miljanina majka, Marija Kulić, koja ne veruje u njegove suze. Jedna gledateljka "Zadruge" prokomentarisala je Zolin klip na zvaničnoj Instagram stranici rijalitija, a sa njenim komentarom u potpunosti je saglasna Marija.

- Joj, sad hoće da plače kao Dejan, da bi pobedio... Marš, majmune jedan, lažovčino debilna - napisala je gledateljka, kojoj je Marija ostavila emotikon aplauza.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Komentar sipod videa iz Zadruge 6

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
kraki

25.10.2022 19:27

Pa Miljana naskace na Zolu a ne on na nju