IVANA ŠAŠIĆ PROGOVORILA O AFERI BOJANA I UDATE ŽENE: Pevačicu sramota, doživela transfer blama!

Autor:

Zadruga

17.12.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Šašić napravila haos izjavom o Bojanu Simiću!

IVANA ŠAŠIĆ PROGOVORILA O AFERI BOJANA I UDATE ŽENE: Pevačicu sramota, doživela transfer blama!

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, Youtube printscreen

Pevačica Ivana Šašić u šoku je zbog svih, kako kaže, laži koje o njoj i njenoj deci u "Zadruzi" iznosi njen bivši suprug, aktuelni učesnik Bojan Simić. Gnusne uvrede na svoj račun od strane Bojana sluša skoro svaki dan, a njegov nastup na sinoćnjoj "Zadrugoviziji", kako kaže, nije želela da gleda.

Bojan je nastupao sa udatom Marinom Popović sa kojom je, u sklopu specijalnog zadatka Velikog šefa, vezan takozvanim "sudbinskim lisicama", a Ivana je dala svoj komentar.

Foto: youtube.com/printscreen/Zadruga Official/printscreen/instagram.com

Ivana Šašić i Bojan Simić

 

- Šta god da radi, ne želim više komentarisati. Već sam rekla da želim što duže da ostane i da narod vidi pravu sliku Bojana Simića, pošto je on maher u stvaranju lažne, dobre slike o sebi. Tako sam se i ja zeznula, pa kasnije gledaj gde ćeš i kako ceš se izvući. Najveći blam mi je što ljudi koji ga poznaju mi govore da je veliko razočaranje i da ih je sramota što ga poznaju - priča Ivana, koja ne krije da se stidi što je ikada bila sa čovekom poput Bojana.

- Sramota me je, kunem se. Svi mi govore da je karastrofa i da ih je sramota što ga poznaju. Meni je bitno da sam ja čistog obraza i mirne savesti izašla iz te priče.

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Ivana Šašić

 

Kako je za PInk.rs ispričala, njeno privatno, ali i profesionalno okruženje je mnogo ranije videlo neke stvari koje se Bojana tiču, od nje same.

- Doživljavala sam da mi prijatelji kažu:"Nemoj više da ga dovodiš". A on se trpao i nisam mogla da ga od moje suknje otkačim, za koju se držao. I od trpanja da ide sa mnom na tezge, gde su i muzičari i gosti gledali sa negodovanjem, ali psiho je psiho, ne možeš objasniti da mu mesto nije tu. To što vas je slagao da je dva puta išao sa mnom na tezgu je takva laž... A ima svedoka koliko hoćete - završava Ivana piše Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading