"SUDBINSKE LISICE" UČINILE SVOJE! Miljana Kulić i Zola u ljubavnom zanosu, ne skidaju ruke jedno sa drugog! Šta će reći Bebica? (VIDEO)

Autor:

Zadruga

14.12.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da je Miljana Kulić jedva dočekala da bude vezana sa Zolom, a i on se ne buni

"SUDBINSKE LISICE" UČINILE SVOJE! Miljana Kulić i Zola u ljubavnom zanosu, ne skidaju ruke jedno sa drugog! Šta će reći Bebica? (VIDEO)

Foto: zadruga printscreen

Miljana i Zola

Učesnici rijaliti programa "Zadruga" od juče su vezani "sudbinskim lisicama", a nekadašnji emotivni parneri Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola, voljom naroda, provešće nedelju dana povezani, pa će samim tim provoditi non-stop vreme zajedno. 

Parove "sudbinskih lisica" dočekala je još jedna novost - da će oni koju su u paru zajedno nastupiti rame uz rame na "Zadrugoviziji", koja će se održati u petak. 

Kada su saznali tekst pesme koju žele da pevaju, Miljana i Zola su se osamili u dvorištu imanja Zadruge, a bilo je očigledno da uživaju u zajedničkom društvu. 

Republika

Foto: zadruga printscreen

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola vežbaju za "Zadrugoviziju"

Njih dvoje su vežbali koreografiju sve vreme, a tom prilikom su i plesali i gledali se zaljubljeno, a da li je to naznaka da je pomirenje na pomolu, ostaje nam da saznamo.

Kako izgleda kada Miljana Kulić i Zola vežbaju za "Zadrugoviziju" i zaljubljeno se gledaju, pogledajte u videu u nastavku teksta: 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
jasna

14.12.2022 15:42

i oni su meni ljubav a i aleks i car bravo ya subinske lisice bravo