ŽESTOK KARAMBOL U "ZADRUZI": Miljana i Anita se brutalno potukle, napravile RUSVAJ u sitnim satima, obezbeđenje uletelo da ih razdvaja! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.12.2022

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i Anita Stanojlović fizički su se obračunale tokom jutarnjih časova u "Zadruzi".

ŽESTOK KARAMBOL U "ZADRUZI": Miljana i Anita se brutalno potukle, napravile RUSVAJ u sitnim satima, obezbeđenje uletelo da ih razdvaja! (VIDEO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nakon što se u "Zadruzi" završtio "Pretres nedelje" sa Milanom Miloševićem, Miljana Kulić otišla je u kuhinju i prosula šerpu punu hrane koju je spremala Anita Stanojlović, što je prouzrokovalo totalni karambol, koji se nastavio u spavaćoj sobi.

Anita je ubrzo nakon toga odletela u spavaću sobi i bacila se na Miljanin krevet, a pošto je Kulićeva poletela ka njoj, njih dve su se sukobile, ali su ih zadrugari razdvojili, a onda je uletelo i obezbeđenje.

- Ne, ne! To je i Zvezdanova hrana - vikala je mlada Stanojlovićeva, ali Miljana se nije obazirala: 

- Sad će da leti hrana - rekla je Kulićeva, a Anita je poleta ka njenom krevetu.

- Bolesnica jedna, je*em li joj sve, ti ćeš meni da bacaš hranu... Ajde priđi mom krevetu, bolesnice! Još jednom da mi priđeš i bacaš hranu, ili nešto, je*aću ti mater - urlikala je Anita i bacala Miljaninu posteljinu i lične stvari po spavaćoj sobi, a Nišlijka se brže-bolje zaletela na svoju cimerku, kako bi se i fizički obračunale: 

- Sad ćeš ti da vidiš... K*rvo jedna, sad ću da zovem i Mariju, sve ću ti reći za ovo što sam ti ćutala do sada! Namerno bacaš svoj prsluk na moj krevet, provociraš - besnela je Kulićeva, a zadrugari i obezbeđenje ih je razdvajalo.

- Nisam ga ja stavila na tvoj krevet! Bolesnice bolesna, sve ti j*bem, ludačo luda - vikala je Anita.

- I ja tebi ono tamo - uzvratila je Miksi, aludirajući na Anitonog sina. 

- Moje dete bar ima normalnu majku, tvoje nikad neće imati - dobacila joj je Stanojlovićeva.

Podsetimo, Anita Stanojlović u vezi je sa Lazarom Čolićem Zolom, koji je pre nje bio sa Miljanom Kulić, a kako Nišlijka definitivno nije prebolela staru ljubav, često svoj bes i nezadovoljstvo iskali na mlađoj cimerki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Djordje

13.12.2022 12:00

Da li neko,moze da obavesti javnost,kada ce tv pink da udalji registrovanog bolesnika Miljanu Kulic iz zadruge?Prosle godine je zamalo ubila coveka!