PRESEDAN U ZADRUZI NAKON PET SEZONA: Zadrugari ni ne slute šta će im se desiti, Veliki šef promenio pravila igre! (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.12.2022

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugare čeka velika promena u Zadruzi, niko ni ne sluti!

PRESEDAN U ZADRUZI NAKON PET SEZONA: Zadrugari ni ne slute šta će im se desiti, Veliki šef promenio pravila igre! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Zadrugari od početka šeste sezone strahuju od zadatka, koji će im se uskoro dogoditi. Naime, Veliki šef odlučio je da pripremi za zadrugare šok zadatak, a to je - sudbinske lisice.

Republika

Foto: zadruga printscreen

Zadrugari

 

Ovaj zadatak je svake godine prisutan, zbog čega zadrugari i strahuju, jer tokom njega uglavnom dođe do velikih promena u ljubavnim i međuljudskim odnosima.

S tim, što je ove godine totalno drugačija situacija. Iako su zadrugari pre nekoliko dana imali zadatak da izaberu koga bi spojili da imaju tu mogućnosti, ove, šeste sezone, parove će birati publika njihovim glasovima.

Republika

Foto: zadruga printscreen

Maja Marinković Zadruga 6

 

Mnogi tipuju da će Filip Car biti spojen sa Aleksandrom Nikolić, dok ima i onih koji veruju da će ga sudbina spojiti sa Majom Marinković.

No, on tvrdi da iako dođe do toga, neće prevariti Milicu Veselinović, sa kojom se sada nalazi u vezi.

Ko po vašem mišljenju treba da bude u parovima?

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Mila

12.12.2022 23:15

Maja Marinkovic i Filip Car.

Republikanac

13.12.2022 05:23

Marija Kulic i Bebica(Nenad) Filip i Maja Marinkovic M.Kević i A.Spasojević Zola i Miljana Milica i Marko Markovic MMA i Tamaris Bojan Simic i Sladja Matora i Palčica Alex i Zvezdan S.

Micale

13.12.2022 07:08

Dejan i Dalila

jaca

13.12.2022 10:37

filip i bebica hahaaaaaaaa