NATAŠA ŠAVIJA BEZ GAĆICA: Osvanula slika starlete i Marka Osmakčića iz kreveta, OVO se neće dopasti Viki Mitrović! (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.11.2022

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Osmakčić i Nataša Šavija sve više vremena provode zajedno

NATAŠA ŠAVIJA BEZ GAĆICA: Osvanula slika starlete i Marka Osmakčića iz kreveta, OVO se neće dopasti Viki Mitrović! (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram

Veliku pažnju privukla je navodna emotivna veza nekadašnjeg učesnika "Zadruga" Marka Osmakčića i starleta Nataše Šavije, što potvrđuju i snimci koji su osvanuli na društvenim mrežama.

Naime, Nataša je sada na svom Instagram profilu objavila snimak na kom ima samo brushalter, a donji deo, bez odeće, starleta je samo prekrila rukom.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram

Nataša Šavija bez kaćica

Nakon objavljenog snimka iz kreveta, Šavija je podelila još jedan sa Markom. Na snimku oboje leže poluobnaženi u krevetu, pri čemu je vidljivo da Osmakčić nema majicu.

Kakva je tačno priroda njihovog odnosa zasad nije poznato, ali nema sumnje da će ovi snimci i te kako zasmetati bivšom zadrugarki Viktoriji Mitrović, sa kojom je Marko prethodno bio u vezi.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Nataša Šavija i Marko Osmakčić

Inače, njih dvoje trenutno borave u Švajcarskoj, gde Osmakčić inače živi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading