VIKI MITROVIĆ SAHRANILA OSMAKČIĆA: Starleta na jeziv način raskinula sa Markom! (FOTO)

Autor:

Zadruga

06.11.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktorija Mitrović i Marko Osmakčić raskinuli su, a odmah potom i otpratili sa Instagram profila.

VIKI MITROVIĆ SAHRANILA OSMAKČIĆA: Starleta na jeziv način raskinula sa Markom! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Bivša zadrugarka i starleta Viktorija Viki Mitrović nakon izlaska iz rijalitija ,,Zadruga 5" imala je burnu vezu sa Markom Osmakčićem, koji se nakon samoinicijativne diskvalifikacije posvetio muzičkoj karijeri.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Viktorija Mitrović Instagram

 

Iako se dosta spekulisalo da li su Viktorija i Osmakčić i dalje u vezi, izgleda da je došlo do još jednog raskida, budući da su se njih dvoje otpratili sa Instagrama, a dodatno starletin komentar je podgrejao sumnje.

Naime, ispod jednog provokativnog snimka koji je Mitrovićeva objavila na Instagram profilu, dobila je komentar da li ju je snimao Osmakčić, na šta je ona odgovorila na vrlo morbidan način.

- Nije, o mrtvacima se ne priča - napisala je Viktorija u odgovoru, uz emotikone koji plaču od smeha.

Republika

Foto: Instagram.com

Viktorija Mitrović raskinula sa Markom Osmakčićem

Ni Viki, ni Osmakčić se još uvek nisu oglasili na ovu temu o raskidu, ali nije im prvi put da prekidaju, pa se mire. Podsetimo, Marko Osmakčić napustio je rijaliti ,,Zadruga 5" tako što je njegov rođeni otac Franjo Osmakčić prevario produkciju, lažirajući svoju smrt, te je preko posrednika dostavio umrlicu, koja je bila napravljena. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Tina

07.11.2022 15:38

Ne sme niko da napise ko je novi decko odnosno decko za krevet doticne promiskuitetne persone. Sa Markom ona nikad nije ni bila u vezi, niti ga je volela, a sto je tako napisala razlog je Markovo kuliranje pa joj radi ego.

Maja

07.11.2022 16:02

Nadam se da Marko vise nece juriti Viki kao ranije, i da ce se Viktorija skloniti od Marka, nisu jedno za drugo, samo mu kvari ugled takva zena.

Maki

07.11.2022 16:05

Kako je dosla do zakljucka da je u pitanju Osmakcic, pise Marconio? Hahaha