OVO NEMA NIGDE! Miljana urnisala Mariju, pa otkrila nepoznate detalje: "Mami se sviđa Bebica, više je njegova, nego tatina"

Autor:

Zadruga

18.11.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić šokirala izjavom o Nenadu Macanoviću Bebici i Mariji Kulić!

OVO NEMA NIGDE! Miljana urnisala Mariju, pa otkrila nepoznate detalje:  "Mami se sviđa Bebica, više je njegova, nego tatina"

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija i Miljana Kulić Zadruga

Zadrugarka Miljana Kulić ponovo je ušla u žestoki sukob s majkom Marijom Kulić, pa otkrila da joj se sviđa njen bivši dečko Nenad Macanović Bebica i da treba da ga odve u Niš da tamo budu prisni! Ona je tokom svađe s majkom ispričala da su tajne simpatije koje Marija ima prema Bebici razlog što neće da se svađa s njim u rijalitiju i stane na njenu stranu, pa su zadrugari ostali šokirani.

- Moja majka vidi da sam nesrećna pored Nenada, ali me tera da budem s njim samo da bi nam bio u kući. Namerno ću da raskinem s njim zbog ovih njenih hvalospeva o njemu. Evo ja ću da vam kažem o čemu se radi. Mariji se sviđa Bebica! Potajno je zaljubljena u njega i ne odvajaju se ni ovde. Kad sam bila u bolnici, više je bila s njim, nego s mojim ocem. Majko, ako ti se toliko sviđa, vodi ga u Niš, pa se tamo jašite! Ovde me ostavite na miru, radim šta ja hoću - rekla je Miljana, pa je objasnila da će se vratiti Zoli:

- Mama, nemoj više da me ponižavaš i da iz mene izvlačiš najgore. Gušim se u svemu ovome s Nenadom. Znam da je bio uz mene u najtežim trenucima, ali s njim nisam srećna. Neću ništa na silu. Tebi, ako toliko odgovara, razvedi se od oca i idite negde zajedno. Idite kod Nenada, slobodno se preseli! Zola i ja smo problematični zajedno, ali smo bar iskreni. Vratiću mu se. Nenad me guši, hoće od mene da napravi nešto što nisam, a to ne trpim. Sve je meni bilo jasno kad je Nenad počeo da mi prelazi preko prevara. To mi je bio znak da je i on spreman na to i ko zna s kim.

Foto: zadruga printscreen

Zadrugari ostali u šoku tokom svađe majke i ćerke

 


Marija je potom pokušala da objasni da Miljana priča gluposti, pa su nastavile s prepucavanjem.
- Miljana, tebi nije dobro! Idi sa Zolom gde hoćeš i kad hoćeš, ali samo ne pričaj gluposti. Tebi Nenad i ja želimo najbolje, normalno je da za svoju ćerku hoću dobro, ne znam ko ti je punio glavu tim stvarima. Zbog tebe smo svašta prošli, ti nisi sposobna da donosiš ispravne odluke! Sram te bilo da tako pričaš za majku - rekla je Kulićka, a Bebica se nadovezao:
- Ja sam Miljani dosadio, zato ona priča svašta samo da me isprovocira i udalji od sebe. Nastaviću da se borim za nju, Zola svakako neće ništa da ima s njom, tako da će na kraju opet da se vrati meni.

Foto: Shutterstock, E-Stock, ATA Images

Miljana i Bebica

 


Ivan se igrao sa sinom, zadrugari plakali
Ivan Marinković prekjuče je izašao u dvorište imanja ispred apartmana sa sinom Željkom da se igraju, a Marija i Miljana posmatrale su sve s osmehom. Ivan je sina šetao po imanju, vodio ga do bazena, dok su ostali zadrugari gledali emotivni susret, a neki su i plakali. Ivan je detalje susreta kasnije ispričao Zorici Marković, koja je bila na ivici suza.
- Sve mi je bilo mnogo emotivno, ali mi je drago što se desilo ovako spontano. Neću da plačem, srećan sam! Rekli su mu da sam neki čika, ali to je normalno. Ne može dete tek tako da se prepada s tim stvarima. Šetali smo, pričali, mnogo je lep osećaj. Miljana i Marija su pušile ispred, sve su posmatrale. Marija se smejala, išao sam svašta da mu pokazujem, kratko, ali slatko. Posle su morali da ga vrate unutra - pričao je Marinković.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ivan sa sinom Željkom

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dušan

12.12.2022 17:00

Više je njegova nego tatina. Pa tata više ne može.