MILJANA I ZOLA PROGOVORILI O VENČANJU U ZADRUZI: Kulićeva priznala da je prešla granicu, Bebica će dobiti ŠUT-KARTU? (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.10.2022

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica progovorila o mogućem venčanju.

MILJANA I ZOLA PROGOVORILI O VENČANJU U ZADRUZI: Kulićeva priznala da je prešla granicu, Bebica će dobiti ŠUT-KARTU? (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen

Prošle noći u emisiji ,,Pitanja gledalaca" Miljana Kulić i njen bivši dečko Lazar Čolić Zola progovorili su o temi njihovog venčanja. Iako se Kulićeva nalazi u vezi sa Nenadom Macanovićem Bebicom, ona ne može da sakrije emocije koje ima prema bivšem, pa vrlo često prethodnih dana znala je da zaplače

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Zadruga 6 najnovije

 

- Toliko ste preslatki. Da se venčate pre nego što uđe Bebica? - glasilo je pitanje. 

- Nema potrebe za tim, mi se samo družimo, lepo nam je dok provodimo vreme, razgovaramo o život. Kad nismo do sad, nećemo ni sad - rekla je Miljana.

- Drago mi je što je gledalac postavio takvo pitanje, verujem da su ljudi oduševljeni našim druženjem, da svi navijaju za našu ljubav. Što se venčanja tiče, devojka je zauzeta. Besmisleno je pričati o tim stvarima. Prvi put imamo komunikaciju bez tenzije, napetosti. Za sada se fino osećam, da kucnem u drvo. Ne znamo šta će se desiti u narednom periodu - dodao je Zola.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lazar Čolić Zola Zadruga 6 najnovije

 

- Slažem se sa njim, nije ni meni lako, bili smo tri godine zajedno. Za sada se lepo družimo. Na neki način i jesam prešla granicu, ali se trudim da ne pređem, da ostanemo u drugarskim odnosima. Tako je najbolje za oboje. Još uvek sam na granici - istakla je Kulićeva.

- Ništa se nije desilo konkretno između nas dvoje, devojka je zauzeta, treba da razgraniči to - nastavio je Čolić.

- Složena je situacija, Bebica je tu prisutan. Miljana je u znak zahvalnosti, još uvek ga poštuje zbog toga. Mislim da i njeni to misle. Nije joj lako, ali evidentno je po Miljaninom osmehu, emocije ne mogu da se sakriju. Znam da će nas Marija razapeti ako uđe. Na njima je da se dogovore. Ja vidim tu venčanicu, da je Miljana konačno obuče. Bila bi srećna, i Zola bi. Prošli su i pakao i raj, svega smo se nagledali. Ali eto, opet ih je Bog spojio. Ovde ljubav ipak stanuje - rekla je Zorica Marković.

 

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading