BIVŠA ZADRUGARKA ZAVRŠILA NA SAJMU EROTIKE: Državi duguje MILIONE zbog optužnice, a novac zarađuje na OVAJ način! (FOTO)

Autor:

Zadruga

27.10.2022

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olja Vampirica našla se na sajmu erotike u Berlinu, kako bi zaradila za dug prema državi.

BIVŠA ZADRUGARKA ZAVRŠILA NA SAJMU EROTIKE: Državi duguje MILIONE zbog optužnice, a novac zarađuje na OVAJ način! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Na završenom sajmu erotike u Berlinu, jednom od najvećih u svetu, među glavnim atrakcijama bila je bivša zadrugarka iz Hrvatske Olja Einfalt Mihovilović.

Gotovo svi posetioce ovog famoznog sajma želeli su da se fotografišu s ekscentričnom rijaliti zvezdom, koja se proslavila učešćem u ,,Zadruzi". Mnosi su mislili da je jedna od glavnih zvezdi filmova za odrasle. Međutim, Olja je došla iz jednog sasvim drugog razloga.

 

 

Olja Vampirica godinama unazad posećuje ovaj sajam i to iz jednog razloga, kako bi prodavala nakit, koji posetio obožavaju. 

- Nikako ne propuštam ovaj sajam. Osim što se dobro zabavljam, uvek odlično i zaradim - rekla je bivša zadrugarka.

 

 

- Sada sam u četiri dana zaradila čak 30 hiljada evra. Čuvaću taj novac jer moram državi vratiti više od milion i po kuna, inače moram u zatvor. Biće šta mora biti, no nadam se da ću uspeti skupiti taj novac, to me jako mori i noćima jedva mogu oka sklopiti - priča iskreno Olja za Jutarnjihr.

Podsetimo, ona je u ove godine na Županijskom sudu u Splitu osuđena po tri od pet točki optužnice i mora vratiti 1,6 miliona kuna u roku od dve godine, jer će u suprotnom završiti u zatvoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading