"MOLILA SAM BOGA DA PREŽIVI": Drugarica Aleksandre Nikolić o strahovima i bolu koji je zadrugarka prošla zbog operacije!

Autor:

Zadruga

19.10.2022

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugarica Aleksandre Nikolić otkrila nove detalje o zdravstvenom stanju zadrugarke

"MOLILA SAM BOGA DA PREŽIVI": Drugarica Aleksandre Nikolić  o strahovima i bolu koji je zadrugarka prošla zbog operacije!

Foto: e-stock

Nakon što je danima trpela bolove u grudima, Aleksandri Nikolić je hitno zakazana operacija, kada je i privremeno napustila učešće u šestoj sezoni "Zadruge", a sve zanima kako se rijaliti takmičarka sada oseća. 

Pobednik "Zadruge 5" i njen dečko Dejan Dragojević ranije je otrio da će Aleksandra nekoliko dana biti zadržana u bolnici, a sada njena drugarica otkriva nove detalje. 

-Aleksandra je bila veoma uplašena taj dan, jer je operacija bila dosta komplikovana, nije joj bilo svejedno. Ja sam molila Boga da preživi, i stalno sam joj govorila da to sve povadi iz sebe. Ostala je malo duže na operacionom stolu, bolelo je dosta, ali opet bitno je da je sve proslo - započinje Aleksandrina drugarica za Republiku i nastavlja:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić plače zbog bolova u grudima

-Sve vreme sam bila sa njenima na vezi, Dejan je bio baš uznemiren, brinuo je oko nje. Bolovi su bili baš veliki, sad je sve na njenom organizmu kako se bude izborio sa celom situacijom i operaciom, nadamo se najboljem, pa Bože moj, videćemo šta će biti.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić nije mogla da sakrije emocije

 

Podsetimo, nakon što je trpela velike bolove, Aleksandri su izvađeni stari implanti i stavljeni novi, a nakon oporavka od nekoliko dana, poznato rijaliti lice će se ponovo vratiti u "Zadrugu", a uveliko se spekuliše da će joj se navodno uskoro pridružiti i Dejan Dragojević. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading