Trudnoj Kristini se OVO neće svideti: Osvanuo snimak Kristijana Golubovića u ŠTEKU sa zadrugarkom, mislili su da ih niko ne vidi (VIDEO)

Autor:

Zadruga

30.09.2022

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović u "Zadruzi 6" pronašao novi štek, koji deli da zadrugarkom, kojoj se nazire samo ruka.

Učesnik šeste sezone rijaliti programa "Zadruga" Kristijan Golubović uskoro bi trebalo da stane na "ludi kamen", s obzirom na to da mu je verenica Kristina Spalević u drugom stanju. 

Međutim, na društvenim mrežama pojavio se snimak, koji bi mogao da poremeti idilu ljubavnom paru.

Foto: ST/Petar Divac

Kristijan i Kristina

Naime, Kristijan je pričao o "štekovima" koje je pravio tokom učešća sa Kristinom u Zadruzi, te da su tamo imali odnose, da ih niko navodno ne vidi. 

Iako je ovaj put rešio da bude veran, mnoge gledaoce i fanove na Instagram društvenoj mreži je šokirao snimak Golubovića iz paba, a u pozadini se na podu vidi ruka nepoznate zadrugarke, što možete pogledati u nastavku teksta: 

Podsetimo, Kristijan i Kristina upoznali su se u "Zadruzi 4", a zbog nje je ostavio bivšu ženu Ivanu, a ovih dana se spekuliše o tome da će se svadba održati upravo na velelepnom imanju u Šimanovcima. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading