Kristijan u AKCIJI sa MALOLETNICOM! TRUDNU Kristinu čeka ista SUDBINA kao Ivanu? (FOTO)

Autor:

Zadruga

24.09.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović uhvaćen je u akciji sa Valentinom Stanković!

Kristijan u AKCIJI sa MALOLETNICOM! TRUDNU Kristinu čeka ista SUDBINA kao Ivanu? (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kristijan Golubović ostavio je kod kuće trudnu verenicu Kristinu Spalević, koja će se za nekoliko meseci poroditi. Međutim, dosta se spekulisalo da li će Kristijan biti veran Kristini ili će ona ipak proći istu sudbinu kao što je i Golubovićeva supruga Ivana doživela - prevaru

Kako se situacija sama nameće, po svemu sudeći, Golubović vrlo lako može da sklizne i to ni manje, ni više nego sa maloletnicom. 

Republika

Foto: ST/D.KADIĆ

Kristijan Golubović i Kristina Spalević

 

Naime, Valentina Stanković u rijaliti je ušla kao maloletna devojčica, uz dozvolu roditelja. Ona se za sada nije istakla po nekoj priči, očigledno jer je pucala na visoko. Tokom porodičnog sastanka, Valentina je ležala na krevetu, a Golubović joj je prišao i legao preko nje. 

Njih dvoje su neko vreme bili u tom položaju, na šta niko nije reagovao!

 

Podsetimo, Kristijan je tokom ,,Zadruge 4" prevario svoju suprugu Ivanu, sa kojom je, kako je do tada pričao, imao idiličan brak, a onda je Kristina uspela da ga zavede i razvede emotivno. Nakon izlaska iz rijalitija, Kristina je jednom izgubila plod bebe, kojoj su se tokliko radovali, a onda su dobili nove srećne vesti. 

Ostaje nam da vidimo da li će Kristijan ostati dosledan svom stavu da neće prevariti Spalevićevu ili će biti isti scenario. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading