ISPLIVALI DETALJI SVADBE U ZADRUZI! Kristijan i Kristina prave SLAVLJE za 100 ZVANICA, buduća mlada progovorila o SVEMU!

Autor:

Zadruga

28.09.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović i Kristina Spalević imaće venčanje u "Zadruzi", kojem će, pored zadrugara, prisustvovati i 100 zvanica iz spoljnog sveta!

ISPLIVALI DETALJI SVADBE U ZADRUZI! Kristijan i Kristina prave SLAVLJE za 100 ZVANICA, buduća mlada progovorila o SVEMU!

Foto: instagram.com

Kristina Spalević i Kristijan Golubović

Kristijan i Kristina trebalo bi da sudbonosno "da" izgovore za dve nedelje, a buduća mlada otkrila je sve detalje ovog događaja koji će se odigrati pred milionima gledalaca.

Kako je istakla, u svim pripremama joj pomaže Kristijanov sin Lazar, ali i njeni roditelji.

 

Foto: printscreen/RED TV

Kristina Spalević

 

- Biće oko 100 zvanica. Ne znam još detalje, ovih dana treba da se vidim s članovima produkcije i dogovorim se sve. Lazar će prisustvovati venčanju, on i moji roditelji mi pomažu oko svega dok nema Kristijana. Ne znam ko će nam pevati, on voli Peđu Medenicu, ja volim Đanija i Janu. Videćemo - ispričala je Kristina tokom gostovanja u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji.

Kristina se ovom prilikom osvrnula i na pojedine navode da je Kristijan u "finansijskoj krizi", pa je pred kamerama pokazala izvod iz banke kojim je dokazala da njen budući suprug za jedan dan na Tiktoku zaradi čak 3.800 dolara!

 

Foto: ST/V. LUKIĆ

Kristina Spalević

 

- Kristijan je 2. septembra 2022. godine zaradio 3.838 dolara za samo jedan dan preko Tiktoka. Evo dokaz zato što govore da prosi i da nema hleba da jede. Ja vam kažem da je Kristijan uzeo sigurno 50.000 evra za tri meseca na Tiktoku - rekla je Kristina, pa otkrila na koji način se može podići taj novac.

- Odeš u bilo koju banku i potrebno je tri do četiri dana da biste podigli taj novac. Takođe, ne uzimaju proviziju - rekla je Kristina u "Pulsu Srbije".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading