DA, IMAM JAČU POLOVINU! Dušica Jakovljević otvoreno o svim detaljima iz ŽIVOTA, pa otkrila zašto se NE DRUŽI sa ZADRUGARIMA

Autor:

Zadruga

28.08.2022

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka poznatog rijalitija otvorila je dušu i za domaće medije progovorila o svim detaljima iz privatnog, ali i poslovnog života.

DA, IMAM JAČU POLOVINU! Dušica Jakovljević otvoreno o svim detaljima iz ŽIVOTA, pa otkrila zašto se NE DRUŽI sa ZADRUGARIMA

Foto: Instagram.com

Dušica Jakovljević

Dušica Jakovljević i ove sezone biće voditelj Zadruge, čije je,  kako kaže, "zaštitno lice" od samog početka prikazivanja.

- Od prve sezone “Zadruge”, ja sam zaštitno lice tog projekta, tako će biti i ubuduće. To je kao da pitate pevača da li su mu dosadili njegovi najveći hitovi. Uživo emisije su tlo gde se najbolje snalazim, kao neko ko je vešt u improvizaciji, to je moje srednje ime. Nisam se zasitila i vrlo rado ću voditi “Zadrugu” koliko god to bude potrebno - kaže Dušica za Blic.

Na pitanje kako komentariše spekulacije da ove sezone neće biti deo ovog rijalitija, Dušica kaže:

- Ne znam gde se pričalo da neću biti. Mislim da su to uvek bila neka nagađanja. Ljudi idu u cirkus kako bi gledali čoveka koji hoda po žici i onda gledaju kada će da padne. Džabe se nadaju mom padu. Od mnogih stvari u životu, koje su mogle da budu pad, napravila sam neke nove stepenice za nove uspehe.

Foto: ATA Images

Dušica Jakovljević

 


Često se polemiše o tome u kakvim je odnosima sa učesnicima rijalitija, a  sada je otkrila da li je privatno u kontaktu sa njima.

- Meni stvarno učesnici rijalitija ne pišu, nemam kontakt sa njima. Nije što se ja ne družim, ali moji prijatelji stvarno nemaju veze sa javnim životom niti su javne ličnosti. Vodim jedan potpuno običan i svakodnevan život. Ne zanosim se, meni je moj posao kao i svaki drugi posao samo što je moj život zbog mog posla javno izložen. Ne družim se sa njima jer želim da profesionalno radim taj posao, da se apsolutno na to usredsredim, da mi druženje sa nekim ne uruši autotitet. Mi se naravno možemo sresti, popričati, videti, pa i razmeniti neku poruku, zašto da ne - kaže za Blic Dušica.

Foto: printskreen/pink TV

Dušica Jakovljević

 


Voditeljka se ovom prilikom osvrnula i na privatnost i priznala da ima emotivnog partnera, ali nije želela da iznosi detalje.

- Rekla sam da neću iznositi nikakve detalje iz privatnog života, s obzirom na to da sam pre skoro tri meseca objavila taj “stori”. Da, imam jaču polovinu - bilo je sve što je rekla na tu temu, te se osvrnula na decu.

Foto: ATA Images

Dušica Jakovljević

 


- Moja deca se najčešće raspravljaju, ako ne i jedino oko toga, da Anđela hoće da spava, a Ognjen igra igrice, pa priča suviše glasno jer stavi slušalice pa nema kontrolu nad jačinom svog glasa. Stvarno nemamo neke konflikte ni kod kuće, non stop razgovaramo. Ognjen je takav da se budi vedar i nasmejan, a sa Anđelom znamo da ne treba kretati u neku razdraganiju komunikaciju prvih sat-dva posle buđenja, dok ne dođe sebi. Naučila sam da poštujem njihovu individualnost i karakter, kao što su i oni naučili da poštuju jedno drugo. Inače ne volim te konflikte i svađe, ne daj Bože tuče, između braće i sestara. Sve može da se reši na drugačiji način i mislim da sam uspela u tome - istakla je ponosno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (3)

Loading
Iva

28.08.2022 17:20

Obozavam ovu zenu… divna je zaista 🌹

Ja

29.08.2022 18:01

@Iva - Ali glas, ali glas . . . . .

Paja

29.08.2022 11:38

Opet laže!