IVANA SAD PLAČE KOD KUĆE! Kristijan zaprosio Kristinu, a ono što je rekao o bivšoj ženi ŠOKIRALO je sve!

Autor:

Zadruga

27.08.2022

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako kaže, veridbu je dugo planirao, a za to je odabrao poseban datum.

IVANA SAD PLAČE KOD KUĆE! Kristijan zaprosio Kristinu, a ono što je rekao o bivšoj ženi ŠOKIRALO je sve!

Foto: ST/Petar Divac

Kristijan i Kristina

Kristijan Golubović i Kristina Spalević podelili su sa javnošću lepe vesti, a ovim povodom sada se oglasio budući mladoženja.

Naime, Kristijan Golubović odlučio je da zaprosi svoju izabranicu Kristinu Spalević na njen 25. rođendan, a sada se oglasio i za domaće medije otkrio sve detalje prosidbe.

Kako kaže, dugo je planirao, a odabrao je poseban datum.

- Pa dugo sam razmišljao kad to da uradim i odlučio sam da to bude na njen rođendan. Nikad nijednu ženu nisam zaprosio. Sa jednom sam se venčao u crkvi, a sa drugom u opštini i onda sam odlučio da nju zaprosim prvo kako to već i treba. Nikome nisam rekao, jer ja kad god nekome kažem nešto to ispliva u javnost - rekao je Kristijan za Pink.rs, pa otkrio kako je uspeo da sakrije plan od Kristine:

Foto: instagram.com

Kristijan i Kristina

 

- Ceo dan se svađamo. Ja joj pravim neke scene ona plače kao plačip***a, ali mislim da je naslutila, da je predosećala. Svađali smo se da bih joj skrenuo pažnju, jer bih inače teško to sakrio od nje, ona je dobar špijun, odličan - rekao je Golubović koji je potom otkrio da je na proslavi bio prisutan njegov sin Lazar, a da se nada da će se ćerka Vera lepo slagati sa svojim mlađim bratom.

- Valjda će se slagati. Nadam se da hoće, zna da joj je to brat - kaže Kristijan za Pink.rs, a na pitanje da li mu je bivša žena Ivana, koju je javno prevario sa Kristinom tokom učešća u Zadruzi, čestitala na veridbi, Golubović je imao odgovor koji je iznenadio sve:

- Ma gde... Ona sad verovatno kući plače!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading