KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ZAPROSIO KRISTINU! Dok čekaju PRINOVU priredio joj iznenađenje za PAMĆENJE - evo kakva je bila njena REAKCIJA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.08.2022

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši rijaliti učesnici podelili su prelepe vesti!

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ZAPROSIO KRISTINU! Dok čekaju PRINOVU priredio joj iznenađenje za PAMĆENJE - evo kakva je bila njena REAKCIJA! (VIDEO)

Foto: instagram.com

Kristina Spalević i Kristijan Golubović

Bivši rijaliti učesnici Kristijan Golubović i Kristina Spalević ne mogu da sakriju uzbuđenje zbog pristizanja prinove, a sada su podelili još jednu lepu vest!

Naime, Kristijan je odlučio da zaprosi svoju izabranicu, a za to je odabrao poseban datum - njen 25. rođendan.

Bivša zadrugarka nije mogla da sakrije radost zbog veridbe, pa je putem instagrama sa svima podelila emotivnu poruku.

 

 

- Refren naše zajedničke neobjavljene pesme glasi: Pričali su ništa od nas, a vidi nas, vidi nas sad... Ti moj zaštitnik i moj kralj, mi smo k'o Boni i Klajd".... I stvarno, vidi nas sad. Posle borbi sa mnogim vetrenjačama, "Vidi nas sad". Moj 25. rođendan, naš bebac u stomaku i veridba. Rekla sam "DA". Trudnoća je učinila svoje što se veličine prstena tiče, ali ispravićemo. Idemo dalje - poručila je bivša zadrugarka.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Kristijan Golubović i Kristina Spalević

 

Podsećamo, Kristijanova i Kristinina veza počela je u rijalitiju "Zadruga" kada je sa njom pred kamerama prevario svoju tadašnju suprugu Ivanu.

Budući supružnici sada čekaju dečaka, a Kristini će ovo biti prvo dete, dok Kristijan iz prethodnih brakova ima sina i dve ćerke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading