DALILA PROLAZI KROZ PAKAO! Roditelji NOVOG dečka NE ODOBRAVAJU njihovu vezu, tvrde da je SRAMNO sve što je radila!

Autor:

Zadruga

09.08.2022

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Bivša zadrugarka Dalila Dragojević već dve nedelje je u vezi, kako je sama izjavila, sa imućnim dečkom, koji je ludo zaljubljen u nju.

DALILA PROLAZI KROZ PAKAO! Roditelji NOVOG dečka NE ODOBRAVAJU njihovu vezu, tvrde da je SRAMNO sve što je radila!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dragojevićka je, pričajući o novom izabraniku istakla to da ju je čak i zaprosio. Međutim, nije spomenula i to da je, kako tvrdi izvor blizak ovom paru, njegova porodica bila protiv te veze.

- Dalila je konačno našla sigurnost, kako emotivnu tako i finansijsku. Ne krije da joj prija novi dečko, a iako je on spremam da je odmah oženi, Dragojevićka želi da malo sačeka jer je tek nedavno izašla iz braka a i želi malo bolje da ga upozna. Koči je i to što je njegova porodica nije u potpunosti prihvatila - započinje izvor priču za Informer i nastavlja:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

 

- U početku porodica Dalilinog dečka nije želela ni da je upozna. Govorili su da je sramno ono što je radila u "Zadruzi", i da ako je prevarila muža, što ne bi i dečka. Ipak, sada nakon njihovog zajedničkog letovanja, malo su popustili, pa su upoznali Dalilu i odmah su joj rekli da im je preko ekrana delovala iritantnije. Dragojevićka im je rekla da se kaje zbog nekih svojih postupaka i da ne bi volela da o njoj kroje mišljenje na osnovu učestvovanja u rijalitiju, te ih je zamolila da joj pruže šansu da je upoznaju. Oni su pristali, pa ćemo videti kako će dalje teći njihov odnos - završavala izvor.

Inače, Dalila je stigla iz Crne Gore i otkrila da sa svojim dragim, planira da uskoro otputuje na luksuznu destinaciju.

Foto: Instagram.com

Dalila Dragojević

 

- Ja još nisam spremna ni za vezu, a on hoće sve sa mnom! Želi da se oženi! Pitala sam ga: "Da li si svestan da sam tek izašla iz braka? Ne ide to tako..." Ali on se zaljubio, odlepio je! A ja još nisam, mada su počeli da se stvaraju leptirići... Mnogo mi je lepo s njim, ali neću još da se u javnosti pojavljujemo zajedno. Reći ću samo da ga zovem Gringo, da ima veze sa Bosnom, da ima mnogo više od jedne jahte... Ali sve to nije važno, već kakav je prema meni. Uskoro zajedno putujemo na jednu egzotičnu destinaciju - kaže Dalila.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (5)

Loading
Dule

10.08.2022 10:25

Niko ne odobrava Dalilino ponašanje. Ona je i priznala da je grešna prema Bogu i narodu.

Stole

11.08.2022 13:41

hahha Ona nije spremna, Ona je svetski manipulator.... Ko će nju da prihvati???

Ljiljana

12.08.2022 23:02

Hahahahahahahahahahahahaha. I roditelji pristali. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣. A ona nespremna. 🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Masa

18.08.2022 22:24

Kako ova Mujićka laže. Tek izašla iz braka pa ne može da se uda. Pa ti nisi u braku godinu dana, a šta si sve radila za to vreme. Samo da je Car hteo da te ženi zaboravila bi da si bila udata. Lupetaš lažljivico.