Za PARE ću da pravim BUDALU OD SEBE: Gagi Đogani priznaje da ga ničega nije BLAM, najavio CIRKUS u Zadruzi 6! (VIDEO)

Autor: O. Bogdanović - M. Gvero

Zadruga

25.08.2022

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova tura zadrugara koji će se useliti u Belu kuću 9. septembra pojavila se pred ružičastom televizijom, gde su snimali profile kojim će se predstaviti široj publici.

Za PARE ću da pravim BUDALU OD SEBE: Gagi Đogani priznaje da ga ničega nije BLAM, najavio CIRKUS u Zadruzi 6! (VIDEO)

Foto: republika.rs/Srpski telegraf

Ekipa portala Republika usnimila je muškarca u crvenom, a kada je skinuo kesu s glave, ispostavilo se da je u pitanju Gagi Đogani.

Naime, Gagiju blamiranje ne pada teško pošto je na sve načine pokušao da privuče pažnju medija, a kako i sam kaže, spreman je za ulazak u "Zadrugu 6", te da od njega očekujemo neočekivano.


- Ma nije me blam, zbog čega da bude? Hteo sam malo da se zezam, da napravim neku foru i to sam uspeo. Što se kaže, za pare mogu sve, pa čak i da pravim cirkus, budalu od sebe - rekao je Gagi kroz smeh, pa dodao da će mu tokom boravka u rijalitiju najviše nedostajati unuka Mia:


- Srećan sam što ću biti deo najgledanijeg rijalitija, šta da vam kažem, ludilo je krenulo već sada. Od mene u ovoj sezoni očekujte svašta. Kad uđem, svakako da će mi najviše nedostajati moja unuka, ali i moja deca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading