SKANDAL NA PINKU! Miki Đuričić potpisao ugovor za Zadrugu 6 za VELIKE PARE, a ponašanje mu je UŽASNO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

26.08.2022

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić došao na snimanje Zadruge 6.

SKANDAL NA PINKU! Miki Đuričić potpisao ugovor za Zadrugu 6 za VELIKE PARE, a ponašanje mu je UŽASNO! (VIDEO)

Foto: N. Mutić

Miki Đuričić danas se pojavio ispred zgrade televizije Pink kako bi snimio profil za novu sezonu rijalitija u koju ulazi koja između ostalog počinje 9. septembra u 21h.

Naime, Miki nije bio raspoložen za razgovor sa novinarima, kao i obično, pa shodno tome nije želeo da odgovara na pitanja i pokušavao da ih izbegne, što je mnogima čudno, s obzirom da ulazi u rijaliti.

Republika

Foto: N. Mutić

Miki Đuričić

Đuričić je prvi potpisao ugovor za "Zadrugu 6", a to je potvrdio Željko Mitrović, koji na je društvenim mrežama objavio zajedničku snimak sa Đuričićem.

- Evo nas, počelo je potisivanje za Zadrugu 6, sa Mikijem otvaramo kao i svake godine. Jedino što sam sada malo razgovarao s Mikijem, jeste to što je on u prošloj sezoni otkrio pojavu koja se zove "dremež". Ali je obećao da će sada manje da spava, da će biti aktivniji i obećao je da je ovo poslednja "Zadruga" u šta ja baš ne verujem, ali videćemo. I pošto je tražio veliki honorar, doneo je ovde neku produkciju - pokazao je Mitrović Mikijeve proizvode od mangulice.

Đuričić je sve vreme sa nekim razgovarao na telefon, a u jednom momentu je otišao na trafiku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Stevan

26.08.2022 12:10

Opet će da glumi ležećeg policajca.

Olja

26.08.2022 20:47

Lencuga.U zivotu nista nije radio,samo se kockao

Mixino r.

26.08.2022 21:47

Nema šanse da izdrži da sedi za stolom, a da posle pola sata ne skoči na nekoga! Nema taj nerava ni za rijaliti, ni za ženu i dete, ni za bolesnog oca, samo bi da leži, jede, puši i ponekad jebe...