NEMAM VREMENA DA TROŠIM NA NEBITNE PERSONE: Zoki Šumadinac se povukao iz javnosti, radi ČETIRI POSLA, a evo zašto se NE DRUŽI sa bivšim zadrugarima!

Autor:

Zadruga

21.08.2022

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon duže medijske pauze, bivši zadrugar se oglasio putem društvenih mreža i dao odgovor na pitanje koje je mnoge zanimalo.

NEMAM VREMENA DA TROŠIM NA NEBITNE PERSONE: Zoki Šumadinac se povukao iz javnosti, radi ČETIRI POSLA, a evo zašto se NE DRUŽI sa bivšim zadrugarima!

Foto: printscreen/RTVPink

Zoki Šumadinac

Bivši rijaliti učesnik Zoki Šumadinac, nakon učešća u Zadruzi povukao se iz javnog života, a sada je rešio da se oglasi i odgovori na pitanje koje mu mnogi postavljanju u poslednje vreme.

Naime, Zoki Šumadinac oglasio se putem svog Instagram naloga i otkrio zašto se ne druži sa cimerima iz Bele kuće.

- Pitaju me zašto se ne družim sa zadrugarima - kako ne bih svima odgovarao posebno, ovo je razlog: nemam vremena da trošim na kojekakve nebitne osobe. Osobe koje ništa ne rade, već prave majmune od seve i idu od rijalitija do rijalitija - napisao je Zoki i dodao:

Foto: Republika.rs

Zoki Šumadinac

 

- To im isto nije dovoljno već od fanova traže novac, jer zaboga, nemaju dovoljno. Nemaju svoj karakter, život, nemaju ništa. Ja radim na sebi, jako puno obaveza imam, radim čak četiri posla, stoga ne stižem da ispijam koktele sa nebitnim personama. A ko pak kaže da se ne družim sa zadrugarima - družim se ja, ali samo sa onima koji su kvalitetni, kao na promer Mima Živković, Ivana Šopić, Ivana Krunić, Bane Čolak, Milica Dugalić, Saška Karan... - napisao je Zoran u objavi na Instagramu.

Foto: instagram

Zoki Šumadinac

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading