Miljana tražila razgovor sa SVEŠTENIKOM, kaje se zbog ABORTUSA: Kulićeva želi da OKAJE GREHE, tvrdi da joj je BOG dao drugu šansu!

Autor:

Zadruga

05.08.2022

06:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i dalje se nalazi u Kliničkom centru u Nišu, gde je zbog zdravstvenih komplikacija pod stalnim nadzorom lekara.

Miljana tražila razgovor sa SVEŠTENIKOM, kaje se zbog ABORTUSA: Kulićeva želi da OKAJE GREHE, tvrdi da joj je BOG dao drugu šansu!

Foto: youtube.com/Belle amie/E Stock

Rijaliti učesnica je trenutno u stabilnom stanju, a lekari će i narednih dana pratiti njen oporavak, kako se ne bi desilo da ponovo dođe do nekih komplikacija.


Miljana sa intenzivne nege prebačena na poluintenzivnu, a potom i u običnu bolničku sobu i njenoj majci Mariji dozvoljeno je da bude pored ćerke, a ako sve bude teklo po planu, početkom sledeće nedelje će biti otpuštena i na kućno lečenje, uz obavezne redovne kontrole i posmatranje.
Republika

Foto: Instagram.com

Miljana Kulić u bolnici

 

Kulićeva je nakon što se probudila iz kome od majke tražila kafu i cigarete, a kako piše Kurir, imala je još jedan zahtev - da razgovara sa sveštenikom! Marija joj je ovu želju ispunila, pa je Miljanu tokom jučerašnjeg dana u bolnici posetio duhovnik, kom je želela da se ispovedi.

- Miljana je od Marije tražila da što pre porazgovara sa sveštenikom. Rekla joj je da želi da se ispovedi i da okaje sve grehe koje je do sada učinila, kao i da joj se pročita molitva za zdravlje. Smatra da joj je bog dao drugu šansu i da je zato izbegla smrt, ali da još nema mira i da mora da ispovedi bogu sve što joj je na srcu. Najviše se kaje zbog abortusa koje je imala i što je bebama koje je nosila u utrobi uskratila pravo na život. To sebi ne može da oprosti, sad ju je sve loše što je radila jednostavno stiglo - ispričao je izvor za Kurir i dodao:

- Marija je u potpunosti složila sa njom. I sama se u poslednje vreme okrenula veri i crkvi i smatra da to jedino može da im pomogne. Pitala je lekare da li postoji mogućnost da je poseti sveštenik. Čim je dobila odobrenje, stupila je u kontakt sa jednim niškim protom, koji je došao. Marija ih je ostavila nasamo, a njih dvoje su ostali tamo duže od sat vremena. Kada se posle vratila, Miljana je bila sva u suzama. Rekla joj je da se sada lakše oseća, da je malo mirnija i da se nada da će joj se bog smilovati - završava izvor.

Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Miljana Kulić

 

Inače, Marija je pre nekoliko dana za Republiku i sama istakla da vreme, otkako je Miljana u bolnici, provodi na relaciji crkva-bolnica.

- Sedim u crkvi, sedim ispred bolnice, idem tamo-vamo. Miljana je svakim danom sve bolje i presrećna sam što su svi uz nju. Tu je konstantno pod nadzorom lekara, sa svih strana nam stižu podrška i želje da brzo ozdravi. Mogu da kažem da je Sveti Ilija spasao Miljanu, pa je tako izašla sa intenzivne nege. Ovog sveca ćemo da slavimo kao drugu slavu! Ja inače idem non-stop i u crkvu, idem redovno posle posete njoj u Kliničkom centru, tako da se mnogo radujem što sve ide nabolje. Moje mesto je ispred bolnice i Saborne crkve, to mi je relacija dok Miljana ne izađe iz bolnice - rekla je Marija za Republiku.

 

Porodica Kulić navodno je rešila da nakon svega tuži tursku bolnicu u kojoj je Miljana operisana, a od njih će navodno potraživati neverovatnih milion evra, budući da smatraju da su za Miljanino teško stanje oni odgovorni, uprkos tome što se ona nakon operacije nije pridržavala obaveznih pravila koji se tiču oporavka. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Darko

05.08.2022 18:40

Da li će te opet da služite repatom? Da li će te ponovo u Zadrugu?