Miljana SVESNA, Siniša otkrio NOVE DETALJE! Zna da joj je izvađena SLEZINA, ali jedno NISU SMELI da joj kažu!

Autor:

Zadruga

02.08.2022

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Izgledi da se izbori za život sve su veći!

Miljana SVESNA, Siniša otkrio NOVE DETALJE! Zna da joj je izvađena SLEZINA, ali jedno NISU SMELI da joj kažu!

Foto: youtube.com/Premijera Official

Stanje bivše zadrugarke Miljane Kulić, prema najnovijim saznanjima, polako se popravlja i sve su veće šanse da će se izboriti sa ozbiljnim zdravstvenim problemom sa kojim se suočila nakon operacije želuca.

Miljanin otac Siniša za domaće medije otkrio je nove detalje Miljaninog stanja i, kako kaže, ona je sada u svesnom stanju.

Foto: printscreen/TVPink/TV Happy

Siniša i Miljana Kulić

- Bolje je. Stanje se popravlja. Ide ka oporavku. Miljana je sada svesna, može da priča i zna da je imala operaciju i da joj je izvađena slezina. Nismo hteli da joj kažemo da je životno ugrožena i da su joj se doktori borili za život da je ne bi potresali, ali za operaciju zna. Stalno smo u kontaktu sa doktorima, ovde smo po 15-16 sati. Ne možemo da uđemo kod nje i da je posetimo zbog korone, ali doktor nam učini da je vidimo preko video poziva. To su dobre vesti, daće Bog da sve bude u redu - rekao je Siniša za Kurir.

Kada se Miljana probudila iz kome prvo što traži je da vidi majku, i da dobije kafu i cigaretu.

- Miljana je trenutno stabilno, ali je i dalje u vrlo ozbiljnom stanju. Ona nije životno ugrožena, skinuta je s respiratora, samostalno diše uz minimalnu kiseoničku potporu. Uglavnom je sedirana zbog kvaliteta disanja i nesmetanog davanja terapije. A u trenucima kada popuste lekovi za sediranje i kada se probudi prvo što kaže jeste: "Gde mi je majka, dovedite je! I dajte mi kafu i cigaru" - kaže izvor za Informer.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ljiljana

06.08.2022 16:10

Degutantno je i raspravljati o Marijinom apelu za vitaminoterapiju N Kije kompetentna nizasta,a najmanje da odredjuje terapiju. Drugo,zasto od tolikog,zaradjenog novca( majke i cerke),traze pomoc javnosti? Kakvo je to ponasanje pacijenta koji trazi kafu,cigaretu i majku,a glava joj je u torbi.