Maja i Peca HITNO NAPUSTILI Budvu: Spakovali kofere i nastavili LUKSUZNI MEDENI MESEC, otkriveno gde su se uputili! (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.07.2022

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Peca Raspopović napustili crnogorsko primorje!

Maja i Peca HITNO NAPUSTILI Budvu: Spakovali kofere i nastavili LUKSUZNI MEDENI MESEC, otkriveno gde su se uputili! (FOTO)

Foto: Instagram.com pritnscreen, Pixabay.com

Bivša zadrugarka i starleta Maja Marinković i bivši partner Aleksandre Subotić Peca Raspopović, poznatiji kao Peca Vijagra napustili su Budvu, gde su proveli prethodne nedelje u samom luksuzu i otputovali daleko od očiju javnosti. 

Maja i Peca doneli su odluku da se upute ka aerodromu u Tivtu, a potom su kupili kartu za Italiju, gde će se skloniti od gužve. 

- Maja uživa sa Pecom i ne zanimaju je osude javnosti i komentari. Želi da što duže bude sama s njim, bez problema koje bi doneo njihov povratak u Srbiju. Tada bi on morao da se konačno suoči s porodicom, ali i Aleksandrom, s kojom ima jednoipogodišnjeg sina Jovana... Kad je rekao Maji da će posle Crne Gore da produže na odmor u Italiju, oduševila se! Obećao joj je da će zajedno obići Rim, a zatim se spustiti do mora - priča izvor blizak starleti za Kurir. 

Pošto je Marinkovićeva navodno u drugom stanju, Peca je odlučio da joj obezbedi potpuni mir.

Republika

Foto: instagram.com/majamarinkovic

Maja Marinković i Peca Raspopović Instagram

- Ne želi da je iko uznemirava, već samo da uživa. Zato će otići u Italiju, gde neće biti ljudi koji će im prilaziti na ulici kad ih prepoznaju, pa će moći da se opuste.

Podsetimo, Maja je najboljoj prijateljici Aleksandri Subotić "zabila nož u leđa" i stupila u vezu sa njenim izabranikom Pecom Raspopovićem!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading