Dalila udarila na Biljanu ponovo: Dragojevićka ZAPENILA zbog PREZIMENA, pa Dejanovoj porodici uputila ŽESTOKU PORUKU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.07.2022

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević presekla, ne želi da menja prezime, pa udarila na Biljanu Dragojević!

Dalila udarila na Biljanu ponovo: Dragojevićka ZAPENILA zbog PREZIMENA, pa Dejanovoj porodici uputila ŽESTOKU PORUKU! (FOTO)

Foto: Printskrin: TV Pink

Bivša zadrugarka i drugoplasirana Dalila Dragojević tokom emisije ,,Zadruga - Narod pita" se iznervirala, kada su je gledaoci pitali zbog čega je zadržala prezime još uvek zakonitog supruga Dejana Dragojevića, kog je prevarila sa Filipom Carem u rijalitiju. Gledaoci su insistirali na tome da ona mora da menja prezime jer nije dostojna onog koje nosi. 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević

 

- Pitanje za Dalilu, zbog čega si zadržala prezime Dragojević, a ne voliš tu porodicu, imaš svoje prezime - upitala je gledateljka. 

 

- Ostaviću prezime, da imate o kome da pričate. Zadržaću to preziime, samo ću dodati svoje. Napravite peticiju da ga promenim, pa ću tada to uraditi! Ne zanimate me, gospođo! Znate li ko je još zadržao prezime Dragojević? E pa... - rekla je Dalila, aludirajući na Biljanu, Dejanovu majku, koja se razvela od njegovog oca Gorana Dragojevića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Jasna

28.07.2022 10:31

Daj bre sklonite vise tu laeljivicu odrona..sve o njima rekao Gospodin F AVdic ex mujic direktno u kamere Neka se ne vraca iz sepka..i ostavi prezime i porodicu Dragojevic.