Dejan ZABIO NOŽ U LEĐA Davidu, nakon POMIRENJA, usledilo RAZOČARANJE - OVOM potezu se niko nije nadao! (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.07.2022

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević napravio je šok potez, koji je sve šokirao!

Dejan ZABIO NOŽ U LEĐA Davidu, nakon POMIRENJA, usledilo RAZOČARANJE - OVOM potezu se niko nije nadao! (FOTO)

Foto: E-Stock, TV Pink

Pobednik pete sezone rijalitija ,,Zadruga" Dejan Dragojević otputovao je na crnogorsko primorje sa rođenim bratom Davidom Dragojevićem, sa kojim godinama nije pričao. Portal Republika.rs uhvatio je Dejana i Davida po dolasku u Crnu Goru, a sada smo uspeli da otkrijemo jednu stvar, koja je sve iznenadila. 

 

 

Naime, poznato je da je Dejan u idiličnoj vezi sa Aleksandrom Nikolić, a kako se spekuliše, povremeno imaju rasprave, zbog poruka koje dobijaju sa svih strana. 

 

 

No, portal Republika.rs uočio je jedan detalj na Dejanovom profilu, koji je moguća opalna kapisla za njihove rasprave. Naime, u životu Davida Dragojevića bila je svojevremeno i njegova navodna verenica Aleksandra Subotić, koja ga je izgubila, jer je na njeno mesto došla Ana Korać

Republika

Foto: Vladimir Lukić

Dejan Dragojević i David Dragojević na plaži

 

Tada se Dejan pojavio kao veliki prijatelj Subotićeve i to u periodu kada nije pričao sa rođenim bratom. I dok su svi očekivali da će se to promeniti, Dejan je ipak odlučio da i dalje bude uz Subotićevu, pa je nastavio da je prati na Instagram profilu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Dejan Dragojević prati Aleksandru Subotić

 

Ovaj potez mnoge je iznenadio, budući da David i Aleksandra nemaju dobar odnos još odavno, a kako je raskinuo sa Dalilom Dragojević, mnogi su očekivali da ni sa Subotićevom neće više imati kontakt. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading