Dalilina drugarica odradila REMONT na licu: Marijana Zonjić pokazala NOVI IZGLED, svi gledaju u njeno lice, ne liči na sebe! (FOTO)

Autor: Goran DOLJANČEVIĆ

Zadruga

25.07.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marijana Zonjić pokazala nove usne!

Dalilina drugarica odradila REMONT na licu: Marijana Zonjić pokazala NOVI IZGLED, svi gledaju u njeno lice, ne liči na sebe! (FOTO)

Foto: ST/ G. Doljančević

Bivša zadrugarka i pevačica Marijana Zonjić pojavila se ispred televizije Pink, budući da je večerašnja gošća u emisiji ,,Zadruga - Narod pita". Međutim, ovo je Marijanino prvo pojavljivanje sa novim silikonskim usnama, za koje je odvojila i preko 300 evra. 

Republika

Foto: St/N. Pančić

Marijana Zonjić Zadruga 5 žurka

 

Marijana je odlučila da sebe počasti novim usnama, budući da joj je to bila želja nakon što je završila rijaliti učešće. Ona se ispred Pinka pojavila u izazovnoj plavoj haljini, sa dubokim dekoltetom, a grudi su joj prkosile zemljinoj teži. 

 

Sa osmehom na licu i novim usnama, Marijana je spremna da se suoči sa pitanjima gledalaca, a definitivno da će biti zanimljiva, zbog njenog druženja sa Dalilom Dragojević. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading