Aleksandra Nikolić progovorila o RUŽNOJ PROŠLOSTI: Zadrugarka posle finala otkrila sve, Dejan je njena prekretnica! (FOTO)

Autor:

Zadruga

16.07.2022

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić progovorila je o ružnoj prošlosti!

Aleksandra Nikolić progovorila o RUŽNOJ PROŠLOSTI: Zadrugarka posle finala otkrila sve, Dejan je njena prekretnica! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša zadrugarka Aleksandra Nikolić je nakon superfinala Zadruge 5, gde je njen momak, Dejan Dragojević osvojio pobedu i 50.000 evra, odlučila prvo da se vidi sa svojom porodicom.

 

 

Nakon nekoliko dana, uputila se sa njim u Veternik, kod Novog Sada, kako bi provela vreme sa Dragojevićima. Ona je samo nekoliko dana nakon što je provela u Veterniku se vratila za Beograd, a portal Republika.rs saznao je i zbog čega. Detaljnije možete pogledati u našem TEKSTU.

 

 

Kako se videlo po Instagram objavama, Dejan i Aleks su užicali u porodičnoj kući Dragojevića, gde Dejan nije bio 5 godina, budući da je živeo u Bosni, sa bivšom suprugom Dalilom Dragojević.

Sada, nakon što se vratila iz Novog Sada, Aleksandra je objavila fotografiju sa superfinala te u opisu pomenula ružnu prošlost, zbog koje je dosta puta bila prozivana u Zadruzi.

- Ružna prošlost gradi lepu dušu - napisala je ona.

 

 

Aleksandru su prozivali i navodili da s ebavi najstarijim zanatom, ali nikada nije niko mogao da tvrdi da ona ima veze sa tim, pa je i sam Dejan rekao da ga ne zanima njena prošlost.

U komentarima se pojavila i Miljana Kulić koja je ostavila komentar da je voli, kao i Milica Veselinović koja joj je pružila podršku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Milina

16.07.2022 14:39

Dekiiiiiiii, živa legeno.Sao napred. David bratina, novi biznis. Aleks izglea kao Arodita.Volite se do kraja života. Cela porodica je kulturna, otmena i predivna. Stiglo je njihovo čedo,sada je svoj na svome. Užiajte u sreći i napetku,zaslužili ste sve najbolje. Samo kad se onog odrona oslobodio.