Miša Grof udario Nikolinu tamo gde je najviše boli: Snajka rešena da uzme SKUPOCENU SLIKU od 30. 000 evra, a njegov komentar će je ZAROZATI! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.07.2022

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miša Grof udario na kapital Nikoline Pišek!

Miša Grof udario Nikolinu tamo gde je najviše boli: Snajka rešena da uzme SKUPOCENU SLIKU od 30. 000 evra, a njegov komentar će je ZAROZATI! (FOTO)

Foto: ATA Images

Miša Grof, VIdoje Ristović, Nikolina Pišek

Drama Nikoline Pišek i Viktora Ristovića poznatiji kao Miša Grof se nastavlja punom parom, a on se sada oglasio nakon saznanja preko medija da mu je snajka rešena da preuzme umetničku sliku. Pisalo se da je ta umetnina vredna i preko 30. 000 evra, koju je ona navodno kupila i poklonila preminulom suprugu Vidoju Ristoviću

Republika

Foto: Republika.rs

Miša Grof

 

Naime, ta dragocenost nalazi se u stanu u kojem su ona i Vidoje boravili u Beogradu, a on je sad pod ključem i u vlasništvu Miše Grofa koji je sada upitan za komentar.

Sve što misli da je ona kupila i poklonila Vidoju, to je njeno. Zašto bih ja zadržao njenu sliku ili bilo šta njeno? Sve što misli da je njeno, neka slobodno uzme, samo ne znam od kojih para je ona kupovala Vidoju skupocenosti - naveo je Viktor za Kurir. 

Republika

Foto: e-stock/Č.VUKOJIČIĆ, Pritnscreen, Instagram

Miša Grof i Vidoje Ristović afera maserka

 

Podsetimo, pre nekoliko dana objavljeno je od izvora bliskog porodici da se odigrava prava drama na relaciji svekar-snaja zbog vredne umetničke slike jednog od najvećih hrvatskih slikara 19. i 20. veka Vlahe Bukovca. Reč je o ženskom aktu manjeg formata, a sliku je Nikolina kupila na poklon svom suprugu na jednoj licitaciji u Zagrebu, nedugo nakon spektakularnog venčanja u Monte Karlu.

Republika

Foto: ATA Images, Pixabay.com

Nikolina Pišek

 

Ona je za nju tada izdvojila čak 30.000 evra. Vidoje je bio oduševljen poklonom, pa ga je odmah odneo u svoj porodični stan na Vračaru, što se sada, nakon njegove smrti, pokazalo kao najveći problem. Njegova udovica navodno je htela da uzme ovo delo iz stana u znak sećanja na Vidoja, što joj Miša nije dozvolio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading