Pevačice bi se ovog stidele, ali ne i ona: Seka Aleksić napravila ŠOK FOTKE nasred njive u TRAKTORU, prizor koji je napravio HAOS! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.07.2022

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seka Aleksić napravila set fotografija na traktoru, komentari pljušte.

Pevačice bi se ovog stidele, ali ne i ona: Seka Aleksić napravila ŠOK FOTKE nasred njive u TRAKTORU, prizor koji je napravio HAOS! (FOTO)

Foto: Andreja Damnjanović

Seka Aleksić

Pevačica Svetlana Seka Aleksić postala je veoma aktivna na društvenim mrežama poslednjih mesecima, naročito kada je u pitanju TikTok, a već smo navikli da je viđamo u različitim izdanjima, pa je tako bilo i ovog puta.

Republika

Foto: Republika

Seka Aleksić

 

Iako bi se mnoge njene koleginice stidele ovakvih fotografija, Aleksićeva je odlučila da pokaže kako izgleda kada estradna zvezda obuče haljinu i napravi set slika ni manje, ni više nego na traktoru. 

Republika

Foto: Instagram.com

Seka Aleksić Instagram

 

Naime, Aleksićeva je objavila fotografije na kojima pozira na traktor, sa sve izrezom do kuka i na vrtoglavim štiklama.Komentari ispod objave su pljuštali, mnogi hvale pevačicu da nema apsolutno nikakve komplekse što se može i videti iz njenih pređašnjih objava.

 

Podsetimo, Seka je nedavno postala zaštitno lice jednog kozmetičkog brenda i potpisala šestomesečni ugovor, za koji je navodno uzela 25.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading