Vesna Dedić UNIŠTILA Karleušu, otkrila sve detalje njihove SVAĐE, javnost OVO nije znala! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.07.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Dedić progovorila o sukobu sa Jelenom Karleušom!

Vesna Dedić UNIŠTILA Karleušu, otkrila sve detalje njihove SVAĐE, javnost OVO nije znala! (FOTO)

Foto: N. Mandić, D. Kadić

Sukob Vesne Dedić i pevačice Jelene Karleuša godinama intrigira domaću ravnosti. O razlozima koji su doveli do svađe se naširoko spekulisalo, a voditeljka je odlučila da stavi tačku na nagađanja i da javno ispriča svoju stranu priče. 

Republika

Foto: ST/REPUBLIKA

Jelena Karleuša bez šminke

 

- Kada su me pre nekoliko godina pitali zašto Karleuša nije nije bila gost u mojoj emisiji, ja sam rekla istinu, da po stepenu emotivnosti i načina kako se ta ličnost predstavlja javno i pesmama, tražim razlog za gostovanje. I da njoj fali nekoliko balada koje bi mene inspirisale. Sutradan je osvanula njena izjava da nema pojma ko sam ja i da sam glupača. Ne postoji javno ličnost koja nije dužna da poštuje medije, a ja ću uvek štititi kolege i profesiju. I ne dozvoljavam da me prave budelom - govori Vesna za Svet.

Republika

Foto: ATA Images

Vesna Dedić

 

S druge strane, Dedićeva je za Karleušinu ljutu rivalku i najveću balkansku folk divu Svetlanu Cecu Ražnatović, koja je nakon teškog perioda u životu, prva dala ekskluzivan intervju, pa je imala samo reči hvale o ovoj pevačici. 

Republika

Foto: ATA Images

Ceca Ražnatović

 

- Tako je. Prvi televizijski intervju je dala meni. I bio je vrhunski, pričala je sve. Posle toga, kada se pojavila informacija da ima neku ljubav, ponovo je dala meni intervju za RTS. Dva intervjua smo napravile - ističe Vesna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Glas Naroda

15.07.2022 14:48

VESNA DEDIC KRALJICA SRBIJE !