Lepoj Breni ugroženo zdravlje, bori se sa TROMBOZOM: Ležala na VMA dve nedelje, VENE su joj u riziku! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.07.2022

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena se nosi sa velikim zdravstvenim problemom!

Lepoj Breni ugroženo zdravlje, bori se sa TROMBOZOM: Ležala na VMA dve nedelje, VENE su joj u riziku! (FOTO)

Foto: ATA Images

Pevačica Lepa Brena ima ozbiljnih problema sa trombofilijom, stvaranjem ugrušaka u krvnim sugodima, zbog čega leti mora da se sklanja sa vrućine. Po savetima lekara, mora da izbegava visoke temperature i zagušljive prostore, koliko je to moguće. 

Republika

Foto: ATA Images

Lepa Brena

 

Sve te savete Brena mora da posluša, kako joj se ne bi ponovila situacija kao 2004. godine, kada je sve nedelje provela na lečenju u bolnici. 

 

- Brena hoće da živi život punim plućima. Iskreno, zaslužila je posle svega što je uradila, proživela i postigla, ali zdravstveno ne može baš tako da se ponaša. Od 2004. godine ima problem sa trombofilijom. To je sklonost organizima ka trombozi, pravljenju ugrušaka u krvinim sudovima koji, ako se ne vodi računa i ne drže se pod kontrolom, mogu da naprave ozbiljne, čak i kobne probleme! Brena je zbog toga 12 dana ležala na VMA i lečila se. Njoj su dijagnostikovali totalno začepljenje vene suklavije i potpazušne vene desne ruke. Posle lečenja se to dosta popravilo, ali je prestala da uzima terapiju, pa je opet završila kod lekara. Tada je skapirala da će morati da se prilagodi novonastalnoj situaciji. Od tada živi na ishrani bogatoj omega masnim kiselinama, jede abreno meso, povreće, sve na vodi i pari. Ako je u dobrom društvu, popije jednu, maksimum dve čaše belog vina. Tako da i kada je na nekom odmoru, malo se okupa, bude na suncu, ali beži u hlad da bi izbegla ozbiljne probleme - govori izvor za Svet. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading