Peca je PLAĆAO Aleksandru za usluge, pa ga nahvatala: Isplivali svi detalji BURNE VEZE, ovako je Aleksandra smuvala dečka Maje Marinković! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.07.2022

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić pre nego što je uplovila u vezu sa Pecom, on ju je plaćao za usluge!

Peca je PLAĆAO Aleksandru za usluge, pa ga nahvatala: Isplivali svi detalji BURNE VEZE, ovako je Aleksandra smuvala dečka Maje Marinković! (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

Maja Marinković Predrag Raspopović i Aleksandra Subotić

Starleta i rijaliti zvezda Aleksandra Subotić i Petar Raspopović poznatiji kao Peca pre emotivne veze imali su prvo poslovnu saradnju. Nakon što je izašla iz "Zadruge", Subotićeva se posvetila svom Instagram profilu, preko kojeg je počela da radi i zarađuje novac, koji joj je dosta omogućio, pa i lagodan život po svemu sudeći. 

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Subotić i Petar Raspopović Peca

 

Između ostalog, nju su angažovali da reklamira obuću i garderobu koju upravo Raspopović dovozi iz Kine u Srbiju.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Subotić i Petar Raspopović Peca Instagram

 

- Aleksandra je nakon skandaloznog raskida sa Davidom Dragojevićem pokušala da se posveti sebi i trudila se da radi i zarađuje što više. Tako je prihvatala oberučke sve ponude koje je dobijala za reklamiranje preko Instagrama, ali nije ni slutila da će se zaljubiti u jednog od svojih klijenata. Kada je video slike, Petar je odmah bacio oko na nju i odlučio da želi da je upozna. On je imao sve što je Sandri trebalo u tom trenutku, bio je pun razumevanja za nju, pažljiv i brižan. Brzo su otpočeli vezu, a kasnije su dobili i dete - otkrio je Pecin prijatelj za Kurir.

Republika

Foto: Printsrkin: Instagram/Aleksandra Subotić, D. Kadić

Aleksandra Subotić i Petar Raspopović Peca i Maja Marinković

 

Podsetimo, Aleksandra i Peca su došli u žižu javnosti nakon što je on odlučio da se preda njenoj drugarici Maji Marinković, sa kojom je provodio vrele letnje dane u početku na Zlatiboru, a sada već u Crnoj Gori. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading