Milica Pavlović imala BRUTALAN UDES, mogla da ostane bez ruke: Pevačica u saobraćajki se jedva izvukla, od tad ne seda za volan! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.07.2022

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Pavlović se prisetila traume koja joj se javila još davne 2011. godine, kada je imala ozbiljan udes.

Milica Pavlović imala BRUTALAN UDES, mogla da ostane bez ruke: Pevačica u saobraćajki se jedva izvukla, od tad ne seda za volan! (FOTO)

Foto: Printscren Instagram/ananikolicofficial

Pevačica Milica Pavlović koja je nedavno izjavila da se lomi oko tužbe s Anom Nikolić zbog pesme "Provereno", odrasla je u malom selu kod Leskovca, a sada je otkrila da li joj je bilo teško da se prilagodi životu u Beogradu i šta joj je nateže palo.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show, Instagram.com

Milica Pavlović i Ana Nikolić

 

Milica govori da joj nije bilo svejedno kada se preslila, jer nije navikla na hladne ljude, koji ne znaju ni da se jave na ulici, a potom se dotakla priče o položenoj vožnji. Iako ima vozačku dozvolu, Pavlovićeva ne seda za volan, a razlog je taj što je jednom prilikom mogla sebi baš da naškodi, jer se slupala u zid zgrade. 

Republika

Foto: Prntscrn/YouTube/HYPE TV

Milica Pavlović

 

- Položila sam, ali ne vozim. Otkriću sada. U jednom trenutku sam se zakucala u zid u garaži zgrade u kojoj živim. I onda su mi se vratila sećanja udesa koji sam imala 2011. godine i te dve operacije kada sam umalo ostala bez ruke. Čekam da me prođe. Sada imam vozača - ispričala je lepa Milica Pavlović za Telegraf. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading