SUD DONEO KONAČNU ODLUKU: Tužba protiv Bokija 13 ODBAČENA, advokat uspeni NEMOGUĆE! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.07.2022

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan Jovanovski uspeo je sa timom advokata da odbaci tužbu!

SUD DONEO KONAČNU ODLUKU: Tužba protiv Bokija 13 ODBAČENA, advokat uspeni NEMOGUĆE! (FOTO)

Foto: youtube.com/Telma TV

Kontroverzni šoumen Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, neće platiti odštetu od 1,3 miliona evra, jer prema oceni suda tužilac nema status oštećenog.

Popularna estradna zvezda Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13 nije u obavezi da biznismenu Orce Kamčevu plati odštetu od 1.5 miliona evra, presuda je Osnovnog suda u Skoplju, s tim da biznismen ima pravo žalbe.

Republika

Foto: youtube.com/Televizija 24

Bojan Jovanovski Boki 13

 

Sud je odbio privatnu tužbu Kamčeva protiv Bojana Jovanovskog, kojom od osuđenog traži odštetu od 1,5 miliona evra, zbog slučaja „Reket”.

Republika

Foto: youtube.com/Televizija 24

Bojan Jovanovski suđenje

 

Tužba je, prenose skopski mediji, odbijena u celosti, a prema oceni suda tužilac nema status oštećeog u ovom postupku. Sud smatra da je Kamčev postupio nesavesno kada je dao novac i bio svestan da se radi o krivičnom delu. "To je razlog za odbijanje tužbe. u celini", objasno je za skopsku Republiku advokat Sašo Dukovski.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading