Žena Saše Popovića mogla da ostane bez DETETA, a Kebina LJUBAVNICA je spasila propasti: Ljiljana Jevremović otkrila kako ju je GRAND UNIŠTIO! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.07.2022

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ljiljana Jevremović progovorial o burnoj prošlosti sa Draganom Kojićem Kebom i kako je pomogla Suzani Jovanović da dobije starateljstvo!

Žena Saše Popovića mogla da ostane bez DETETA, a Kebina LJUBAVNICA je spasila propasti: Ljiljana Jevremović otkrila kako ju je GRAND UNIŠTIO! (FOTO)

Foto: P. Divac, V. Lukić, TV Pink

Iako je ranije važila za jednu od najplodnijih autorki, teksopisac Ljiljana Jevremović danas zarađuje za život radeći u poslastičarnici. Kako ističe, nijedan posao joj ne pada teško. 

Ona je godinama sarađivala sa najvećim imenima muzičke scene, nekima je i privatno pomogla, uprkos tome što joj se dobro nije uvek dobrim vratilo, već baš naprotiv. 

Foto: ATA Images, Printscreen RTV Pink

Ljiljana Jevremović i Dragan Kojić Keba

 

- Skoro nijedan pevač nije hteo od mene da traži pesmu, jer su Kebi svi pružili podršku dok je trajao naš sudski proces oko dokazivanja očinstva. Zbog toga nisam imala posla pet, šest godina. Bitni ljudi iz ,,Granda" nisu želeli da sarađuju sa mnom - govori Ljiljana za Svet i dodaje da je zahvaljujući njoj Suzana Jovanović svojevremeno dobila starateljstvo nad sinom Danijelom, a ona je zauzvrat od ,,Granda" dobila svojevrsnu blokadu:

Foto: Pink TV/printscreen/youtube.com

Ljiljana Jevremović

 

- Ja sam bila jedna od najboljih drugarica dikretora Centra za socijalni rad u Smederevu, gde se Suzana borila za starateljstvo nad sinom Danijelom. Njen bivši muž želeo je da joj uzme dete i socijalni radnici su rekli da je bolje da on čuva dete pošto je Suzana pevačica, ali ja sam se zauzela za nju i mnogo joj pomogla. Kada je Danijel dodeljen Suzani, drug mi je rekao da je to mojom zaslugom, ali nakon toga sam od Granda doživela razočarenje. 

Uprkos tome, Ljiljana govori da postoji nekolicina pevača koji joj nikada nisu okrenuli leđa. 

Foto: Pink TV/printscreen/youtube.com

Ljiljana Jevremović i Dragan Kojić Keba

 

- Zorica Brunclik me je među prvima pozvala kada se saznalo da imam dete sa Kebom, čak je poslala i zlato mojoj Ini za prvi rođendan. Verovala mi je da se to dogodilo iz ljubavi. Ona ima masku iza koje je mnogo osetljiva i ranjiva. Sa Slađom Delibašić sedela sam u školskoj klupi u šestom razredu i jedino je ona imala petlju da me javno podrži kada su me Keba i njegovi saradnici pljuvaci. 

Komentari (1)

Loading