PREOKRET! Najavila RAZVOD, a sad bi da se MIRI: Karleuša i Tošić na korak do pomirenja, pevačicin komentar sve otkrio! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.07.2022

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša i Duško Tošić na korak do pomirenja, tvrdi izvor!

PREOKRET! Najavila RAZVOD, a sad bi da se MIRI: Karleuša i Tošić na korak do pomirenja, pevačicin komentar sve otkrio! (FOTO)

Foto: Petar Divac, Vladimir Lukić, Profimedia

Pevačica Jelena Karleuša nedavno je na Instagram profilu izdala zvanično saopštenje da se razvela od bivšeg fudbalera Duška Tošića i to posle 14 godina braka. Kako je istakla, odluku o razvodu doneli su zajedno, jer se Tošić više nije osećao kao deo porodice. 

Starateljstvo nad ćerkicama Atinom i NIkom pripalo je njoj. No, ipak, čini se da jo uvek zakonski supružnici nisu sto posto sigurni u ispravnost odluke, a Jelenin najnoviji komentar podgrejao je sumnje o mogućem pomirenju. 

Republika

Foto: N.Mandić

Jelena Karleuša i Duško Tošić Instagram

 

naime, Karleuša je putem društvenih mreža poručila da ona i Duško još uvek nisu potpisali papire za razvod braka, nakon čega su krenule spekulacije da će se bivšem fudbaleru pružiti još jedna šansa.

Republika

Foto: Petar Divac, Vladimir Lukić

Jelena Karleuša i Duško Tošić razvod

 

- Jelena i Duško su godinama živeli u skladnom braku, ne vidim zašto bi bilo čudno da još jednom pokušaju. Iamju dve ćerke, koje bi sigurno najviše na svetu volela da roditelje vide pod istim krovom. Sve i da ne bude tako i da se zaista razvedu, oni su civilizovani ljudi, verujem da će se naći  način da lepo razgovaraju i da se brinu o devojčicama. Neće se sigurno celog veka javno prepucavati i brukati. U svakom slučaju, Jeleni je stalo do braka i prodoice, ali videćemo kako će se sve završiti - ispričao je izvor za Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
CERGARI

15.07.2022 14:50

Tipicna ,,CIGANSKA POSLA" NAIVNI KO U SPANSKU SERIJU

Marko

16.07.2022 06:23

Jelena i Dusko razvod ali posle od kad se ja ozenim,popularnost Jelene je pala drasticno i ovaj pokusaj da se povrati nazad na scenu nije uspeo sta ce biti sledece videcemo,ja u njihov razvod ne verujem