Potez ćerke Anice Dobre je sve oduvao: Nakon UDAJE napravila ŠOK ODLUKU, niko se nije nadao! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.07.2022

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka glumice Anice Dobre napravila šok promenu, svi su oduševljeni novim izgledom!

Potez ćerke Anice Dobre je sve oduvao: Nakon UDAJE napravila ŠOK ODLUKU, niko se nije nadao! (FOTO)

Foto: ATA Images

Glumica Anica Dobra iza sebe ima ćerku Minu Softić, koja je krenula maminim stopama glumačkih voda, a nedavno je izgovorila sudbonosno ,,da" suprugu Luki nikoliću.

Republika

Foto: printscreen

Anica Dobra

 

 

Međutim, sada je iznenadila sve pratioce na društvenoj mreži Instagram, jer je napravila promenu, koja je sve neodoljivo podsetila na njenu majku. Naime, Mina je odlučila da tokom leta promeni boju kose, zbog čega su komentari počeli da se nižu jedan za drugim. 

- Ista si majka; Prelepo ti stoji promena; Mina prelepa si, si majka; Kao Anicu da gledam - bili su samo neki od komentara. 

 

 

Njena drugarica i koleginica Miona Marković je objavila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj se vidi da Mina više nije riđokosa. 

 

 

Softićeva je rešila da pređe u tabor plavuša i tako nas još više podseti na Anicu. I to iz vremena kada je bila najpopularnija, vreme Crnog Bombardera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading