OVAKO IZGLEDA SAGLASNOST ZA SE*S SA TAKIJEM MARINKOVIĆEM: Devojke pre svega moraju ovo da potpišu (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.06.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Bez potpisa nema odlaska u stan, restoran, krevet sa ocem poznate Zadrugarke Maje Marinković

OVAKO IZGLEDA SAGLASNOST ZA SE*S SA TAKIJEM MARINKOVIĆEM: Devojke pre svega moraju ovo da potpišu (FOTO)

Foto: republika.rs

Taki Marinković, otac bivše zadrugarke Maje Marinković poznat je po svom burnom životu i ljubavnim igrarijama, naročito sa pojedinim zadrugarkama, koje su neretko isticale da su bile sa Marinkovićem. 

Foto: Republika/O.Bogdanović

Taki Marinković

Taki nikada nije krio da je veliki zavodnik i da devojke padaju na njegov šarm, ali kako je sam isticao, ne želi da otkriva ni ko su dame sa kojima je bio, kao ni da prepričava iskustva jer je on džentlmen.

Naš portal došao je u posed dokumenta, tačnije blanko saglasnosti koje devojke moraju da popune pre nego što stupe u odnos sa Marinkovićem.

Saglasnost stupanja u dobrovoljno neposredno i fleksibilno druženje

Foto: republika.rs

Taki Marinković saglasnost za intimno druženje

- Svojim potpisom dajem saglasnost Radomiru Marinkoviću, zvanim Taki iz
Beograda, da stupanjem u kontakt sa imenovanim, omogućavam neposredno i fleksibilno prijateljsko druženje.

- U sklopu toga se podrazumeva izlazak u ugostiteljske objekte, nesmetano fotografisanje, pružanje verbalne komunikacije, povremene interakcije

van prijateljskog okvira u fizičkom smislu, pristanak u ulazak stambenog prostora kod gore pomenutog lica, potencijalnim pojavljivanjem u medijima.

- Pod terminom verbalne komunikacije se odnosi na prijateljsko čavrljanje koje obuhvata širok dijapazon tema podobnih za obrazlaganje, nadalje pod terminom povremena interakcija van prijateljskog okvira u fizičkom smislu se podrazumeva da prilikom naše interakcije dajem u opticaj verovatnoću, da me imenovani u okviru mog bezpogovornog pristanka dodirne izvan predviđenihu prijateljskih doticaja, koji mogu da budu somatskog, intelektualnog, seksualnog ili i spiritualnog karaktera - stoji u saglasnosti.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Zadrugar

28.06.2022 19:18

Jedini potpisnik ovoga je Maja Marinkovic :D

Lana

29.06.2022 17:39

Ja na tebe ne bih biciklu naslonila, kakav si morž

Dr "Frojd"

30.06.2022 07:55

Ne kapiram zasto pisu ovoliko o ovom nebitnom liku. On zavodnik? On ima sarm ? Ne zasmejavajte nas. Pa , da ga ostavite na sred ulice, ni kuce se za njim ne bi okrenulo.