Osman Karić progovorio o PAKLU DROGE u kom je bio: Miksovao sam KOKAIN i HEROIN, dotakao sam DNO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.06.2022

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman Karić iskreno o životu devedesetih i zavisnosti od heroina.

Osman Karić progovorio o PAKLU DROGE u kom je bio: Miksovao sam KOKAIN i HEROIN, dotakao sam DNO! (VIDEO)

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Osman Karić bio je na snimanju jedne emisije gde je iskreno govorio o svom najtežem životnom periodu, kada je pao u kandže droge iz kojih se jedva izvukao, a o čemu je nedavno pričao i njegov sin Stefan Karić u svojoj ispovesti.

- To je moja najveća greška u životu, đavolja igra sa kojom sam se ja poigrao. Jedva sam se izvukao iz kandži droge, to je bila neka moja karma i sudbina. Imao sam uspona i padova. Ja kad sam se drogirao, bilo je 10 ljudi koji su to radili u celom kraju, a sada svaki drugi klinac to radi. Dotakao sam dno, od Tome Zdravkovića, nećete mi verovati, ali meni je ta driga na neki način i spasila život, to mogu sigurno da kažem, jer ja sam bio velika budala, bio sam hrabar, lud, napaljeni klinac koji je hteo sve i onda sam ušao u te priče. Počeo je da se puca po ulicama, a ja kako sam već ušao u tu priču, počeo sam da konzumiram tu drogu, jer sam mislio da mi ne može ništa, ali iz meseca u mesec ona me je jela, da ja drogu na kraju nisam uzimao iz zadovoljstva, već iz potrebe, jer sam bio bolestan. Samo mi je na pameti bilo da nađem pare za drogu. Bio sam u Holandiji, pravio sam tamo pare, ovde nisam, nemojte me pitati da li sam krao - rekao je on i dodao:

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Osman Karić o drogiranju

- Deset godina sam bio zavisnik, a 24 godine već ne konzumiram drogu. Miksovao sam kokain i heroin. Stefan nikad nije video da ja konzumiram drogu. Bio je mali, imao je 6 godina, ali je verovatno po čaršiji čuo priče, pa i njegova majka na kraju krajeva, ona žena nije kriva, ja sam pravio probleme ja sam kriv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading