MC Aleks je ZLOUPOTREBILA Matoru! Bivša zadrugarka RASKRINKALA Jovaninu bivšu

Autor: Vladan Mišić

Zadruga

22.06.2022

04:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković za Republika.rs opisala je Jovanu Tomić Matoru i njenu bivšu devojku MC Aleks.

MC Aleks je ZLOUPOTREBILA Matoru! Bivša zadrugarka RASKRINKALA Jovaninu bivšu

Foto: ATA Images, printscreen tv pink, Republika.rs, P

Zorica Marković MC Aleks, Matora

Pevačica i bivša zadrugarka Zorica Marković opisala je buran odnos MC AleksJovane Tomić Matore, koji se završio raskidom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

MC Aleks, Jovana Tomić Matora Zadruga 5

 

- Matora je zaljubljive prirode, strada i gubi u svim vezama, ispada da je luda, ali nije luda. Takva je, emotivac i gotovo. MC Aleks joj je davala lažnu nadu, a ja nju kratko znam, mutava plovka je, hladna kao led, mumija. U međuvremenu je naučila nešto, a ovo je čista fora radi opstanka, kakvo crno priznanje, kakva veza. Šta je njoj bilo da se poljubi sa Matorom radi opstanka? Matora se pokidala, ali se opametila, na žurki mi je rekla da je završeno, iskidala se.

Foto: printscreen rtv pink

Sandra Bajić (MC Aleks)

- Aleks je nju fortala, sve je bila igra, roditeljima će po izlasku reći da je to bila igra kao što jeste, to je samo prazna priča i vađenje iz situacije. Matora je takva, ne može da iskontroliše emocije, iskrena je, a Aleks je to zloupotrebila, iskoristila i ostala do kraja, to je jasno kao dan - istakla je Zorica za Republika.rs.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Zorica Marković

 

Zorica Marković nema jasnu sliku ko će pobediti u "Zadruzi 5".

Foto: printscreen/RTVPink

Anđela Đuričić zadrugarka

 

- Ako će da pobedi neko fin, to je Anđela iz Crne Gore. Ona ne folira, mada misli da je vau, kao da je Đina Lolobriđida (glumica, prim. aut.). Lepa je, fina, kulturna, a nekako je drvena. Nema taj osmeh i energiju, ali svaka čast za držanje. Ako ćemo o normalnima, ima šanse i Mensur. Đedović je fantastičan, Dejan i Dalla su favoriti, ima ih mnogo. Mića nikad ne pobeđuje, Car ima šanse. Zavisi kako to narod posmatra, volela bih da pobedi dobrota ili da budemo humani ljudi, kome treba pomoć, to je Viktorija Mitrović - zaključila je Markovićeva. 

Foto: Ognjen Bogdanović

Viktorija Mitrović pobednica?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading