Viktorija Mitrović u PSIHIČKOM RASTROJSTVU zbog kiretaže! Poklaću sve Osmakčiće, lično ću im prerezati grkljan!

Autor: Dušan Lukić

Zadruga

21.06.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Viktorija Mitrović izašla je prekjuče nakratko iz rijalitija "Zadruga 5" da bi otišla do jedne beogradske klinike na abortus, a njene reči posle kiretaže šokirale su javnost jer je porodici Osmakčić zapretila smrću!

Viktorija Mitrović u PSIHIČKOM RASTROJSTVU zbog kiretaže! Poklaću sve Osmakčiće, lično ću im prerezati grkljan!

Foto: e-stock/K.SULEJMANOVIĆ, printscreen youtube zadruga official

 Naime, Viki je posle čišćenja ploda bila u mentalnom rastrojstvu, pa je rekla da će porodicu Marka Osmakčića, s kojim je i ostala u drugom stanju, da pobije i bivšeg ostaviti za kraj jer se ne miri sa činjenicom da je morala da prekine trudnoću.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Osmakčić

 

- Čim sam shvatila da je abortus jedino rešenje, pala sam u depresiju. Kada smo krenuli na kliniku, osećala sam se kao da sam u nekom snu, da se ništa od ovog ne dešava. Plakala sam kao kiša, doktori su mi dali tablete da me smire, a onda smo ušli u proces. Ubila sam bebu, ali pakao tek sledi. Ubiću sve Osmakčiće, Marka ću da ostavim za kraj! Zavili su me u crno, to su zlotvori koji su mi život upropastili! Lično ću svima da prerežem grkljan čim budem izašla odavde! Zaviću ih u crno, sve ću da ih oteram u smrt! Dete sam htela da rodim, ali jedno već imam, imam porodicu i ne želim nikoga da izlažem njihovom gnevu. Za ovo dete ću da se osvetim, pa kako mi bude. Vadiću se na neuračunljivost, verovatno ću i biti u tom stanju - urlala je Viki kroz plač, a zadrugari su je tešili.

Republika

Foto: Printscreen Youtube Zadruga Official

Viktorija Mitrović plače posle abortusa

Ona je objasnila da se na klinici neprijatno osećala jer je sa svih strana čula da žene plaču.

- Dok sam bila na klinici, čula se buka na sve strane. Bebe su vrištale i plakale, žene su vikale jer su se porađale. Samo sam poželela da se abortus što pre završi i da odem odatle. Ovo što sam uradila s Markom mi je škola. Raduje me samo što ću uskoro da izađem, odem kući i zagrlim ćerku i najbliže. Umorila sam se, svašta je bilo u ovoj sezoni. Ne mogu više da izdržim. Nisu mi bitne pare, hoću da se sklonim na neko vreme i isključim se iz svega - pričala je Mitrovićka, pa dodala:

- Završila sam rijaliti-karijeru. Dovoljno sam luda i bez svega toga. I pre "Zadruge" sam malo vremena provodila s detetom. Planiram sve to da promenim, nađem normalan posao i posvetim se porodici. Pakao sam napravila svojima, mislim da je bilo dovoljno.

Foto: Ognjen Bogdanović

Viktorija Mitrović

 

Osmakčić: Viktorija je namerno htela da zatrudni

Marko Osmakčić nedavno se obratio javnosti preko društvenih mreža, pa objasnio da je Viktorija Mitrović namerno htela da zatrudni s njim.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Osmakčić o Vikinoj trudnoći

 

- Viktorija je od početka htela da me uhvati u zamku. Htela je dete sa mnom, vezu i ko zna šta još, pa da može posle da me muze kako stigne. Želela je od sebe da napravi žrtvu, znala je da neću da prihvatim dete, pa je radila sve da ispadnem monstrum. Znam da me ljudi mrze, svestan sam toga da sam ispao nasilan, ali u uslovima kada vas neko provocira svakodnevno, bez prestanka, ne možete da reagujete normalno. Nikada u spoljnom svetu nisam udario žensko prvi ili iz dosade. Mogu samo da udarim kad poludim - pravdao se Marko.

Postao monstrum jer ga je majka zlostavljala

Sandra Rešić otkrila je nedavno u emisiji da je Marko Osmakčić postao nasilnik zbog toga što ga je majka zanemarivala i maltretirala u detinjstvu, te je zbog toga i ženomrzac.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Sandra Rešić o Marku Osmakčiću

 

- Marko mi je rekao, ovde na garnituri, da se njegova majka kur*ala. Rekao mi je: "Zašto ja spadam u ženomrsce?! Zato što se moja majka kurvala, a ja sam to sve gledao. Nije bila dobra majka ni pre toga. Ona je mene učila da je život čist račun - duga ljubav, ali me je psovala, maltretirala. Tu nije bilo majčinskog odnosa ni pre njenog kurvanja", to je on meni rekao. Rekao mi je i da je zato privrženiji ocu, a ne zato što majka nije imala vremena za njega. Prema njegovoj priči, nakon njihovog razvoda ostao je uz oca, koji je smatrao da žene treba da se tuku, da se postave na svoje mesto i da ženama ništa ne treba da bude podređeno. On je kroz taj razgovor meni objašnjavao zašto ne ceni nijednu ženu, zašto ih ponižava i ostavlja utisak ženomrsca - ispričala je Rešićka.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MladenBg

23.06.2022 05:12

Zeno, smiri se. Niko te nije terao da se seksiras sa ovim likom, gde stignes i kada stignes. Nisi nikada cula za zastitu? Niti mislila na dete koje ti cuvaju deda i baba. Zato, ne patatisi i ne glumi zrtvu, sama si kriva za sve. Meni licno kada ti vidim tu jadnicku facu smuci mi se.