VELIKA TRAGEDIJA U DOMU ZADRUGARKE: Objavljene TUŽNE vesti, zajecala na sav glas! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.06.2022

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Monika Jovanovska doživela tragične vesti!

VELIKA TRAGEDIJA U DOMU ZADRUGARKE: Objavljene TUŽNE vesti, zajecala na sav glas! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša zadrugarka i model Monika Jovanovska objavila je na njenom Instagram profilu tragične vesti, koje su je zadesile. Naime, Monika je objavila potresan snimak, na kom je otkrila pratiocima da joj je preminuo voljeni pas, sa kojim je bukvalno odrasla. 

 

 

Monika je potresnim opisom i rečima se oprostila od psa Dore, a u komentarima su se našli prijatelji koji su zajedno plakali sa njom. 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Monika Jovanovska Zadruga 5

 

- 11 godina jedinstvene ljubavi i moje stvorenje koje nikada ne može da te izda i ostavi te samo kada umre, odrasla sam sa tobom i mislim da te nijedan pas ne može zameniti, samo želim da ti pokažem koliko je naša ljubav bila iskrena i čista i dok ovo pišem srce mi se slama nadam se da si srećna i dobra, spavaj lepo. Volim te moja Doro - napisala je Monika u opisu video snimka koji je podelila sa pratiocima. 

 

 

Podsetimo, Monika se proslavila učešćem u rijalitiju ,,Zadruga", a nakon izasla sa velelepnog imanja, Jovanovska se potpuno povukla iz medija. Tokom boravka 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Dr "Frojd"

01.06.2022 16:22

Udarna vest.