Vojaževa BIVŠA se VERILA? Breskvica podelila SREĆNE VESTI javno, PRSTEN sija kao Las Vegas! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.06.2022

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Ignjatović Breskvica zagolicala maštu pratiocima, svi misle da staje na ,,ludi kamen"!

Vojaževa BIVŠA se VERILA? Breskvica podelila SREĆNE VESTI javno, PRSTEN sija kao Las Vegas! (FOTO)

Foto: instagram.com/breskvica

Tinejdž zvezda i pevačica Anđela Ignjatović, koja je svima poznatija kao Breskvica, na Instagram storiju podelila je srećne vesti. Naime, prethodnih meseci dosta se spekuliše o njenom novom momku, koji je ušao u njen život neposredno nakon raskida sa Mihajlom Veruovićem Vojažem.

 

 

Međutim, Breskvica još uvek javno nije pokazala dečka, zbog čega ostaju samo spekulacije ko je on zaista. No, sada se desila velika promena u Anđelinom životu, bar se to može zaključiti po njenom Instagramu, budući da je objavila vrlo zanimljiv stori, koji aludira da ju je novi momak zaprosio. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BRESKVICA (@brrrreskvica)

 

Naime, Anđela je objavila stori na kom se mogu videti dva para nogu, a ono što je svima privuklo pažnju jeste emotikon belog srca i vereničkog prstena, zbog čega su Breskvičini fanovi pomislili da je time htela da svima stavi do znanja da ju je momak zaprosio. 

Republika

Foto: Instagram.com

Anđela Ignjatović Breskvica Instagram

Podsetimo, ovo nije prvi put da je Breskvica objavila sličan stori. Naime, pre samo dve nedelje Anđela je na Instagram profilu postavila iste emotikone, ali je tada pokazala poklon koji je dobila.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Anđela Ignjatović Breskvica Instagram

 

U pitanju je bio buket crvenih ruža. Bilo kako bilo, očigledno da Anđeli ide super na ljubavnom planu, a da li će zaista doći do velike svadbe, ostaje nam da vidimo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading