Maja Marinković UHVAĆENA sa novim dečkom! Nećete verovati ko je u pitanju, sav ISTETOVIRAN, MIŠIĆI pucaju na njemu, a svima je poznat kao BAHATI MOMAK iz grada! (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.04.2022

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković pokazala je novog dečka kog svi znaju!

Maja Marinković UHVAĆENA sa novim dečkom! Nećete verovati ko je u pitanju, sav ISTETOVIRAN, MIŠIĆI pucaju na njemu, a svima je poznat kao BAHATI MOMAK iz grada! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Starleta Maja Marinković nakon što je diskvalfikovana iz rijalitija ,,Zadruga 5" izaziva pažnju gde god da se pojavi, naročito ako je uhvaćena sa nekim muškim društvom. Dosta se spekulisalo da li je Maja u vezi ili je slobodna kao ptica na grani, a izgleda da se odgovor nameće sam od sebe. 

 

 

Naime, na Instagram profilu pojavila se fotografija Marinkovićeve iz noćnog provoda, a za stolom sedi sa još tri muškarca, dok je sa jednim od njih izuzetno prisna. U pitanju je Nikola Keljanović, poznatiji kao Ćaletov sin. Oni su se provodili do ranih jutarnjih sati, no i dalje se sa siguršnoću ne može tvrditi da je Marinkovićeva u vezi. Spekuliše se da su od nedavno uplovili u romansu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Maja Marinković Instagram Nikola Keljanović

Podsetimo, Maja je nedavno progovorila o odnosu sa njenim bivšim dečkom Milanom Jankovićem Čorbom, a spekulisalo se i da je nakon diskvalifikacije Marko Janjušević Janjuš ponovo pokušavao da dođe do bivše. 

- Emotivno sam ispunjena, srećna sam, uživam u svom životu. Znate kako kaže pesma:"Sijam kao milion"! Emotivno sam ispunjena, ali neka to ostane mala tajna - pohvalila se Maja!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Branislav

23.04.2022 18:43

Ej lebe kiseli..

Dina

23.04.2022 19:39

A ko je ćaletov sin?

Ns

24.04.2022 01:48

Ko su ovi likovi, i koga briga za njih?!