Dalila Dragojević prvi put progovorila o VRELOJ AKCIJI Sanje i Cara: Niskobudžetni film za odrasle... (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.04.2022

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević oplela po vreloj akciji Sanje Grujić i Filipa Cara!

Dalila Dragojević prvi put progovorila o VRELOJ AKCIJI Sanje i Cara: Niskobudžetni film za odrasle... (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku sinoćne "Igra istine", Jovana Tomić Matora postavila je pitanje Dalili Dragojević koju je pitala kako gleda na vrelu akciju Filipa Cara i Sanje Grujić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević Zadruga 5

 

Podsetimo, tokom prošle žurke Sanja i Car su imali vrelu akciju, koja je šokirala sve zadrugare, ali i javnost, jer se ovom potezu Grujićeve niko nije nadao. Nakon svega što se desilo, Dragojevićka je progovorila i otkrila kakvo je njeno mišljenje o svemu. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević najnovije

 

- Izgledalo je kao nisko budžetni p*rnić. Ta tema me više ne interesuje, mislim da se sada najbolje osećam. Danas sam počela i trening, sa dosta ljudi sam prekinula kontakt zbog Filipa. Nemam više potrebu da se vratim u taj odnos. Imam i averziju sada kako sam mogla da prelaziim preko nekih stvari. Nismo kompatibilni, traje dva dana mir, a onda se posvađamo. Mnogo sam se isponižavala, to je surova realnost. Koliko god bili teško smatram da će vremenom sve da ispari i prođe. Nakon emisije normalno i zaspim i probudim se, ne želim više rasprave sa njim, pustiću ga neka radi šta hoće, neću da ga prozivam, neka radi šta hoće - pričala je Dalila.

Detaljnije u nastavku:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading