Sandra Rešić u POTRESNOJ ISPOVESTI otkrila sve o TEŠKOM životu: Nismo imale novca, dva puta smo ostale na ULICI!

Autor:

Zadruga

11.04.2022

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Rešić u svojoj ispovesti otkrila je sve o finansijskim problemima koje je imala.

Sandra Rešić u POTRESNOJ ISPOVESTI otkrila sve o TEŠKOM životu: Nismo imale novca, dva puta smo ostale na ULICI!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Pevačica Sandra Rešić otvoreno je govorila o svim detaljima svog privatnog života, pa je priznala i da je imala finansijskih problema zbog kojih je često bila u minusu i ostajala bez novca, kao i da su ona i njena majka Cica jedva krpile kraj s krajem.

- Često sanjam svoju majku, i mnogo mi nedostaje. Često mi je loše u Beloj kući i razmišljam o njoj, ali onda pomislim na svoju majku Cicu i kažem sebi da moram dalje. Ona mi je najveći životni oslonac. Išla sam u školu i na gimastiku, i klavir i engleski i svašta i čini mi se da sam probala da budem dobro dete svojom majci. Volela bih da joj kupim stan, mi smo pod kirijom od kada sam se rodila. Kada sam odabrala svoju karijeru i sve znam da ću da zaradim za tu kiriju, ali znam šta njoj to znači. Imam želju da kupim stan i da bude na njeno ime Cica Rešić. Mnogo je u životu patila, gledam ove ljude u rijalitiju kako stvaraju probleme bez problema, i onda pomislim da oni ne znaju šta su problemi - priča pevačica kroz suze i otkriva da je dva puta završavala na ulici sa majkom jer nisu imale novca:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Sandra Rešić o majci

- Mi smo se selile dvanaest puta i dva puta smo ostale bez stana i morali smo da izađemo jer nismo imali novca, koliko god se majka trudila da pozajmi nije mogla da nađe. I eto u dva slučaja smo ostale na ulici. Sećam se kada samo u jednom bile u hotelu, nismo mogle na ulicu i meni je moj stric poslao pare. Bile smo pet dana tamo i imala sam u jednoj ruci trista evra za stan u koji moramo da uđemo sutra, drugoj ruci nekih deset hiljada da platimo taj hotel. Imala sam dvadeset i šest godina tada. Mama je ekonomista, u jednoj firmi je bila komercijalista dvadeset godina. Bila je na jednoj ozbiljnoj funkciji sa ozbiljnim ljudima, i tu sam osedela od brige. Ali sada ne radi, jer ja mogu da zaradim dovoljno.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Sandra Rešić o novcu

Sandra je otkrila i da je iznajmljivala tehniku da bi mogla da nastupa, kao i da postoji čovek koji joj je uzeo sav novac.

- Iznajmljivala jesam, bila sam i u minusu. O tom čoveku ne bih, on je bio jedan gazda, čak i član benda, sklonio je osam hiljada evra od mene. To je kada se desi novac i umesto neke veće sume daju ti manju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading