Otkriveno ko je NAPAO i KAMENOM GAĐAO Snežanu Dakić!

Autor:

Zabava

11.04.2022

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno ko je muškarac koji je napao Snežanu Dakić.

Otkriveno ko je NAPAO i KAMENOM GAĐAO Snežanu Dakić!

Foto: instagram.com/snezanadakic

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, uspeli su da otkriju ko je muškarac koji je napao Snežanu Dalkić u centru grada. Oni su ga identifikovali i pronašli muškarca (30), koji ju je, kako se sumnja, pogodio kamenom u glavu i naneo joj lakše telesne povrede, prenosi Kurir.

Republika

Foto: instagram.com/snezanadakic

Snežana Dakić povređena

Prema sumnjama, on je 4. aprila ove godine, na uglu Hilandarske i Palmotićeve ulice, oštećenu gađao kamenom koji je udario u njen automobil, a potom se odbio i pogodio je u glavu, saopštio je MUP. Njoj je ukazana lekarska pomoć u Urgentnom centru, gde su joj konstatovane lake telesne povrede.

Podsetimo, Snežana Dakić je pre nedelju dana zadobila udarac kamenom u glavu, a potom je i na svojim društvenim mrežama podelila fotografiju muškarca koji ju je napao.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Snežana Dakić Instagram

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo laka telesna povreda, protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading