ŽELJKO POGODIO PRAVO U METU: Grobari u TOTALNOM DELIRIJUMU - Partizan PONOVO u Evroligi?!

Autor:

Sport

11.04.2022

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

As crno-belih poručio da je trener Željko Obradović idealno tempirao formu, pa će tim ispuniti ovosezonske ciljeve.

ŽELJKO POGODIO PRAVO U METU: Grobari u TOTALNOM DELIRIJUMU - Partizan PONOVO u Evroligi?!

Foto: Starsport

Alen Smailagić sa saigračima iz Partizana

Grobari godinama sa nestrpljenjem iščekuju povratak Partizana u Evroligu, još od trojke Nolana Smita u areni, a sudeći po rečima krilnog centra Alena Smailagića kucnuo je čas da se želje navijača ostvare.

Momak iz Koteža je uveren da će crno-beli stići do finala Evrokupa, ubeđen je i u osvajanje pehara, što garantuje ponovni nastup u elitnom takmičenju u sezoni 2022/23.

Cilj je doći do finala, ma zapravo cilj je osvajanje... - sa osmehom je poručio bivši as Golden Stejt Voriorsa, koji je potom dodao:

Pripremamo se duže vreme za sve izazove, naročito smo podigli formu u poslednjih mesec dana. Mislim da stvarno dobro radimo. Imamo i hemiju na terenu, videlo se protiv Mege.

Republika

Foto: Starsport

Smailagić samouveren - Partizan će dogurati do samog kraja u Evrokupup

Parni valjak se u nedelju na Novom Beogradu "osvetio" izabranicima trenera Vladimira Jovanovića za šokantan poraz u prvom delu regularne ABA sezone.

Planirali smo tako da igramo i prvu utakmicu, ali smo ih malo potcenili jer su mlađi od nas, Sada smo bili spremni i u fokusu. Nismo se opuštali, a kada smo doveli meč do određene razlike priveli ga kraju. Sada možemo da se odmorimo u ponedeljak, trener nam je dao slobodan dan - podvukao je Alen Smailagić.

Podsećamo da će Partizan u petak ugostiti Cibonu u "balkanskom klasiku", čime će spustiti zavesu na prvi deo takmičenja na Jadranu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading