ŽELJKO ODRŽAO ČAS KOŠARKE: Partizan se OSVETIO Megi, crno-beli DEMONSTRIRALI SILU na Novom Beogradu! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.04.2022

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana ubedljivo su savladali ekipu Mege u 26. kolu ABA lige rezultatom 97:68

ŽELJKO ODRŽAO ČAS KOŠARKE: Partizan se OSVETIO Megi, crno-beli DEMONSTRIRALI SILU na Novom Beogradu! (VIDEO)

Foto: KK Partizan NIS

Kevin Panter tokom meča Partizan - Mega

Crno-beli su pitanje pobednika u dvorani "Ranko Žeravica" rešili već nakon prvog poluvremena. Odličnom igrom u drugoj četvrtini (26:8) Parni valjak je na veliki odmor otišao sa ogromnih "plus 20", pa je već tada bilo jasno da će izabranici trenera Željka Obradovića stići do novih bodova u regionalnom takmičenju.

 

U pobedničkom sastavu najefikasniji je bio Kevin Panter sa 16 poena, četiri skoka i tri asistencije, Madar je dodao 15, a Mur 14 koševa.

Kod domaćina praktično jedini raspoloženi igrač bio je bivši košarkaš Crvene zvezde Boriša Simanić, koji je predvodio sve strelce sa 19 ubačenih poena.

Podsetimo, u prvom delu sezone Mega je nadigrala klub iz Humske rezultatom 93:90, trojkom Skočija Smita u poslednjim trenucima meča.

Do kraja regularnog dela sezone na Jadranu Partizan će odigrati još i "balkanski klasiko", budući da u petak Cibona stiže u Beograd, dok Megu očekuje gostovanje fenjerašu Krki u Novom Mestu.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading